Zoek naar:

BIG WHITE 22: Uitbreiding NUMINOS en geheel nieuwe lay-out


BIG WHITE 22: Uitbreiding NUMINOS en geheel nieuwe lay-out

In de nieuwe BIG WHITE® ’22 collectie bouwt SLV onder meer verder aan de modulaire NUMINOS productfamilie. De bekende catalogus is bovendien voorzien van een nieuwe lay-out, voor nog meer gebruiksgemak.

Traditiegetrouw verschijnt in oktober de jaarlijkse hoofdcatalogus van internationaal verlichtingsmerk SLV: de BIG WHITE®. De nieuwste editie van de catalogus telt bijna 900 rijk geïllustreerde pagina’s en meer dan 3600 producten. De BIG WHITE® ’22 is, naast A4 formaat en in diverse digitale en online formats, ook weer in de handige pocket editie op A5 formaat verkrijgbaar. De lay-out van de catalogus is volledig herzien om deze nog praktischer en toegankelijker te maken.

In de BIG WHITE® ‘22 treft u diverse uitbreidingen op de vorig jaar geïntroduceerde NUMINOS familie. NUMINOS is een modulaire productfamilie van professionele downlights, spotlights, pendelarmaturen en railspots, met een haast oneindige keuzevrijheid in armatuurgrootte, behuizingkleur, wattage, lumenstroom, reflector, lens, kleurtemperatuur en meer. Hiermee is elk verlichtingsproject uniform aan te pakken. De serie wordt uitgebreid met nieuwe formaten downlights (S en XS), een volledige gimble serie, extra grote rail- en opbouwspots (XL) en 3-fase spots met zoomfunctie.

Daarnaast treft u diverse nieuwe lichtbronnen, binnen- en buitenarmaturen aan, voor toepassing in woningen, kantoren, winkels en horeca. Van diverse armaturen zijn nieuwe varianten qua kleur en materiaal toegevoegd.

De BIG WHITE® ’22 wordt geïntroduceerd met een speciale actie: de Big White Week. Deelnemers aan deze actie vragen gratis een catalogus aan en de eerste 2500 deelnemers ontvangen daarbij een moderne SLV rugzak cadeau. Bovendien kunnen de deelnemers kans maken op een kadobon voor Coolblue ter waarde van € 500,=. Ga voor deelname en actievoorwaarden naar www.bigwhite.nl of naar de elektrotechnische groothandel.

SLV kent een zeer uitgebreid assortiment verlichting voor woningen, kantoren, winkels en horeca. Ondersteunende diensten zoals het geven van product- of lichtadvies, het maken van lichtberekeningen, 2D of 3D visualisaties, het leveren van demo producten en de complete ontzorging van A tot Z, maken onderdeel uit van de service van SLV Nederland.

SLV staat voor een prijs en kwaliteit die in goede harmonie zijn. 98% van de producten kan uit voorraad worden geleverd, waardoor leveringen snel en betrouwbaar plaatsvinden. De producten van SLV worden veelal met 5 jaar garantie geleverd.

Actie-pagina: www.bigwhite.nl

G-PM8QG98C1Q