Zoek naar:

BOW duurzaam en decoratief armatuur voor de woonomgeving


BOW  duurzaam en decoratief armatuur voor de woonomgeving

Stijlvol, energiezuinig en multi-toepasbaar. Met wandarmatuur BOW introduceert Lightronics een nieuw LED-armatuur voor de woonomgeving.

BOW geeft licht waar gewenst

De BOW is het eerste wandarmatuur van Lightronics met meerdere lichtprofielen. Daardoor kan het armatuur op meerdere manieren ingezet worden voor licht waar gewenst. BOW heeft een speciaal breedstralend lichtprofiel voor galerijen. Voor toepassing boven een toegangsdeur is BOW leverbaar met een diepstralend profiel. De lichtprofielen zijn zo afgesteld op de specifieke situatie dat lichthinder wordt voorkomen.

Stijlvolle en energiezuinige armaturen

BOW is een uitbreiding van de Hogro Plus-serie van Lightronics. De armaturen in deze lijn combineren een stijlvolle uitstraling met duurzaamheid. Naast de BOW zijn ook de DOTT-, GEO- en RINK-armaturen onderdeel van Hogro Plus. Met Hogro Plus-armaturen is het mogelijk om een wooncomplex met een duidelijke signatuur te creëren.

De armaturen zijn voorzien van de nieuwste duurzame LED-techniek voor maximale energiebesparing en reductie van CO2-uitstoot. De aluminium behuizing geeft deze armaturen een design-uitstraling. Daarmee dragen deze LED-armaturen bij aan het karakter van een gebouw. De aluminium behuizing is voorzien van een dubbele coating met epoxy, wat bijdraagt aan een lange levensduur, en is recyclebaar.

Kenmerken van de BOW

  • Lichtbron: LED, neutraal wit (4000K) of warm wit (3000K)
  • Lumenbereik: 280- 560 lm
  • Standaardkleur: DB703 of RAL9010
  • Lichtprofielen: breedstralend of diepstralend
  • Opties: schemerschakelaar of Comfort Light (interne bewegingsmelder en schemerschakelaar)

Interesse in de BOW? Bekijk de BOW op onze website 

G-PM8QG98C1Q