Zoek naar:

Daisalux nu exclusief verkrijgbaar via Licht NL


Daisalux nu exclusief verkrijgbaar via Licht NL

Waar is hier de nooduitgang? Daisalux geeft het antwoord. Dit toonaangevende merk is gespecialiseerd in noodverlichting en werkt in Nederland nu exclusief samen met Licht NL. Adviseren en plaatsen van Daisalux-armaturen is daarmee dichterbij dan ooit

Fraai & veilig
Met de producten van Daisalux kunnen we bij Licht NL een belangrijke bijdrage leveren aan de veiligheid van (openbare) gebouwen. De verlichting is niet alleen functioneel, maar ook prachtig vormgegeven. Binnen de wettelijke normen wordt gewerkt met de beste en mooiste materialen.

Hoge ruimtes
Met de producten van Daisalux is voor ieder probleem een oplossing. Zo voegde het bedrijf onlangs de krachtige Atria-lamp toe aan de collectie.  Met een lichtopbrengst van 2500 Lumen doet die ook op grote hoogte zijn werk. Dit maakt de Atria een uitstekende oplossing voor bijvoorbeeld grote magazijnen of hoge loodsen.

Complete collectie
Bij Licht NL weten we hoe belangrijk het is dat u kunt vertrouwen op de kwaliteit van verlichting. In het geval van noodverlichting is dit letterlijk van levensbelang. We werken daarom alleen met de beste leveranciers. Met de toevoeging van Daisalux aan onze collectie bent u verzekerd van een compleet en veilig lichtplan.