Zoek naar:

De Jong Zuurmond en Schréder tekenen voor verledding van openbare verlichting in Noord-Holland in het beheersgebied van Rijkswaterstaat West-Nederland Noord.


De Jong Zuurmond en Schréder tekenen voor verledding van openbare verlichting in Noord-Holland in het beheersgebied van Rijkswaterstaat West-Nederland Noord.

De openbare verlichting langs snelwegen in Noord-Holland wordt vervangen om energiebesparing en een betere verkeersveiligheid te realiseren. Zo benut de regio optimaal de mogelijkheden van slimme LED verlichting. Het ondertekende contract bevestigt de samenwerking tussen de leverancier van verlichtingsoplossingen Schréder en aannemer De Jong Zuurmond.

Investeren in de toekomst van onze wegen
Langs een groot aantal auto(snel)wegen in Noord-Holland, waaronder de A9 tussen Amsterdam en Alkmaar, vervangen volledig recyclebare IZYLUM armaturen van Schréder in totaal 11.000 verouderde lichtpunten. De energiezuinige armaturen worden geleverd met de geïntegreerde smart systemen Schréder EXEDRA en Owlet IV.

 

Veilig onderweg in Noord-Holland
De Owlet IV controllers regelen de benodigde hoeveelheid licht met een gedimd bereik tot wel 70% van de huidige verlichting. Een strategische stap die meer energiebesparing oplevert en ’s nachts de verkeersveiligheid bevordert. In het geval van een storing zorgt de automatische melding voor een snelle afhandeling voor er klachten binnenstromen. Eenvoudige (de)montage leidt ook tot fors minder onderhoudskosten.

 

Betrouwbare partners
Via een eerdere samenwerking met Speer Infra, een zusterbedrijf van De Jong Zuurmond kwamen de partijen in contact. De afgeronde projecten vielen in de smaak en zodoende is deze grotere samenwerking ontstaan met De Jong Zuurmond als opdrachtgever.

 

De Jong Zuurmond
Het beheer en onderhoud van (vaar)wegen en hun omgeving, dat is de specialiteit van De Jong Zuurmond. Met de focus op prestatiegerichte onderhoudscontracten voor organisaties zoals Rijkswaterstaat onderhoudt de infrabeheerder het verlichtingsareaal op verschillende wegen in Nederland. Door regelmatige controles en toezicht blijft de kwaliteit van onze openbare wegen hoog en worden calamiteiten en ongelukken zo veel mogelijk voorkomen. Deze filosofie sluit naadloos aan op de strategie van Schréder. Met de invoering van slimme verlichting als onderdeel van het contract wordt deze aanpak nog nauwkeuriger.

 

Schréder
Beide partijen dragen met lokale opdrachten bij aan een duurzame, sociale en circulaire economie. Als internationale leverancier bewijst Schréder zich continue met energiezuinige LED-armaturen voor standaardisatie in de stedelijke infrastructuur. Kenmerkend is Lightability™, het principe om de kracht van licht te gebruiken om de wereld te verbeteren en mooier te maken.


Snel aan de slag
Met deze samenwerking heeft Schréder er weer een omvangrijke opdracht bij in Nederland. De eerste ontwerpen voor dit project zijn van september 2021. De verwachtte tijdlijn loopt tot midden 2024. Het team kijkt vol vertrouwen uit naar de uitvoering van het eerste traject, de A9, in mei en juni van dit jaar.

G-PM8QG98C1Q