Zoek naar:

Fagerhult introduceert Vincent Dirkzwager, nieuwe Sales Manager West


Fagerhult introduceert Vincent Dirkzwager, nieuwe Sales Manager West

Per 12 maart zal Vincent Dirkzwager starten als Sales Manager West bij Fagerhult Nederland. Hij zal samen met Clemens Veldscholten, Sales Manager Oost, verantwoordelijk zijn voor de hele Indoor Lighting markt in Nederland.

Vincent Dirkzwager is geen onbekende in de lichtindustrie. Al ruim 13 jaar heeft hij verschillende functies bekleed in deze branche. Fagerhult is blij dat hij per 12 maart  aan de slag zal gaan als Sales Manager West. 

Samen met Clemens Veldscholten, Sales Manager Oost, zal Vincent zich richten op de Indoor Lighting markt in Nederland. “Als Fagerhult zien wij veel groeimogelijkheden binnen deze sector, met name op het gebied van kantoren en scholen. Wij kunnen vooral met onze controls, zoals e-Sense Organic, het verschil maken.”, aldus Benno Dijkhuis, Managing Director Fagerhult Nederland.

Genoeg te doen in de nabije toekomst, vooral met 's werelds grootste vakbeurs voor verlichting en gebouwentechniek in Frankfurt, Light + Building, in het verschiet. Van 18 t/m 23 maart zal Fagerhult er weer staan met een fantastische stand (Hal 3, D91).