Zoek naar:

GRIVEN Lighting Solutions en LuxImprove B.V. kondigen exclusieve samenwerking aan in Nederland.


GRIVEN Lighting Solutions en LuxImprove B.V. kondigen exclusieve samenwerking aan in Nederland.

Kruiningen, 06-05-2020 GRIVEN Lighting Solutions kondigt vandaag aan dat LuxImprove B.V. haar exclusieve Nederlandse distributeur & implementatiepartner is geworden. Met de benoeming van exclusief distributeur wordt de samenwerking nog intensiever, wat een vergroting van capaciteiten en expertise oplevert.

“Met trots kondigen we aan dat er een distributieovereenkomst is gesloten met betrekking tot de verkoop en distributie van GRIVEN lichtoplossingen in Nederland met LuxImprove, een 360° allround verlichtingsleverancier gevestigd in de provincie Zeeland. Als direct gevolg van de toekomstgerichte commerciële strategie van GRIVEN zullen zij nauw samenwerken met Export Manager, Giuseppe Dedola om de Nederlandse lichtontwerpers en landschapsarchitecten te helpen met projecten. 

Export Manager van GRIVEN, Giuseppe Dedola motiveert:

“De keuze om volledig voor de licht & project-expertise, het team en het netwerk van LuxImprove te kiezen past goed samen bij onze ambitieuze doelstellingen om meer expansie en groei in Nederland te bereiken. LuxImprove weet tot de kleinste details hoe licht toegepast moet worden in de landschapsarchitectuur en het professioneel aanlichten van panden, pleinen, parken en prestigieuze objecten.”

 

Lichtdesigner en Manager Sales & Projects van LuxImprove, Roger Casteelen zegt: 

“GRIVEN is een Italiaanse merk dat  qua design, techniek, duurzaamheid en installatievriendelijkheid de toppositie in zijn klasse neemt, terwijl het prijstechnisch zeer interessant om toe te passen in projecten. Wij werken graag samen in projecten en doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat de klant positief verrast wordt door het lichtcomfort en de toepassingen die de in Europa geproduceerde producten van Griven vertegenwoordigen.”

 

Vanaf mei 2020 kunnen resellers in Nederland de verlichtingsoplossingen van GRIVEN Lighting Solutions, exclusief via LuxImprove inkopen.