Zoek naar:
https://www.benelux.ledvance.com/nl/professioneel/services/eu-verordeningen

Gemeente Zuidplas kiest opnieuw voor LED straatverlichting


Gemeente Zuidplas kiest opnieuw voor LED straatverlichting

De gemeente Zuidplas heeft begin dit jaar weer een gedeelte van de openbare ruimte mogen verduurzamen met LED verlichting van LED leverancier Saled. Iedere keer vervangt de gemeente weer een deel van de verlichting in de openbare ruimte.

Dit keer werden enkele straten in Zevenhuizen en Moerkapelle voorzien van LED straatverlichting. LED leverancier Saled maakte voor deze straten een lichtberekening en op basis daarvan werd een vervangingslijst opgesteld. De verlichting is in samenwerking met de aannemer geplaatst.

INDO LED armaturen 

De gemeente koos voor INDO armaturen, typen AIR1 en AIR2. Deze INDO armaturen beschikken over de nieuwe Direct Drive technologie. Door deze technologie is een driver overbodig, het meest slijtagegevoelige element van een armatuur. Dit resulteert in een uitstekende en volledige levensduur van het armatuur. Het is namelijk zo dat er door de Direct Drive Technologie geen onderhoud meer nodig is gedurende de levensduur van het armatuur. Hierdoor bespaart de gemeente Zuidplas aanzienlijk op hun kosten. Hiernaast draagt het ook nog enorm bij aan een gezond milieu, doordat er bijvoorbeeld geen hoogwerkers langs hoeven te komen voor onderhoud en reparatie. Dit reduceert de CO2-uitstoot.