Zoek naar:

Havé-Digitap realiseert LED verlichting voor het magazijn van Lasaulec


Havé-Digitap realiseert LED verlichting voor het magazijn van Lasaulec

Lasaulec neemt de verantwoordelijkheid voor de effecten van haar bedrijfsactiviteiten op mens en milieu en benaderde Havé-Digitap voor een duurzame oplossing voor de verlichting van hun centrale magazijn.

Lasaulec is sinds haar oprichting in 1947 een succesvolle technische groothandel in verbruiksmaterialen en gereedschap (MRO-artikelen). Naast gereedschap is Lasaulec ook gespecialiseerd in persoonlijke beschermingsmiddelen. Zij leveren niet alleen de producten, maar geven ook advies en voeren keuringen uit op het gebied van safety.

Lasaulec is actief in Nederland en België. In Nederland heeft Lasaulec meerdere vestigingen en een webshop. In België kunnen klanten via een eigen webshop artikelen bestellen. De organisatie Lasaulec wordt gekarakteriseerd als snel, compleet, betrouwbaar en praktisch.

Ze waren op zoek naar een goede kwaliteit LED verlichting voor hun centrale magazijn. Havé-Digitap heeft een verlichtingsplan gemaakt voor een juiste plaatsing en heeft het magazijn voorzien van Adenia Circulair LED High Bay verlichting en LED Noodverlichting.

Met behulp van bewegingssensoren gaat de LED verlichting pas aan op het moment dat iemand het magazijnpad inloopt. Na verloop van tijd gaat de verlichting vanzelf weer uit. Zo wordt er alleen energie verbruikt op het moment dat het nodig is.

Een duurzame oplossing met de juiste hoeveelheid LED verlichting, waardoor het personeel kan werken in een prettige werkomgeving.https://www.have-digitap.nl/downloads/documentatie/Have-Digitap_LED_Verlichting_Referenties.pdf