Zoek naar:
https://www.benelux.ledvance.com/nl/professioneel/services/eu-verordeningen

Hemmink Groep gaat de toekomst in als Hanzestrohm


Hemmink Groep gaat de toekomst in als Hanzestrohm

Hemmink Groep gaat verder onder de naam Hanzestrohm. Het Zwolse familiebedrijf groeide in het afgelopen decennium uit tot een groep ondernemingen met vestigingen door heel Nederland.

Martin Hemmink, DGA,licht de naam Hanzestrohm toe: ‘We zijn sinds 1951 gevestigd te Zwolle, en willen door een nieuwe groepsnaam die naar de Hanze verwijstonze binding met de regio Zwolle onderstrepen. Tegelijkertijd hebben we ons dooreen aantal overnamesdoorontwikkeld. Metde introductie van dezeoverkoepelende merknaam laten we zien dat de groep breder isdan Hemminkalleenen versterken we de onderlinge samenhang tussen de bedrijven.’

Ondernemingen

Hanzestrohm bestaat uit de bedrijven Hemmink, KWx en Kairos. Deze bedrijfsnamen blijven ongewijzigd. De kernactiviteitvan de groep bestaatuit het leveren van elektrotechnische oplossingen in de bouw, industrie en infrastructuur. Inmiddels zijn er 140 medewerkers verbonden aan Hanzestrohm oplocaties in Zwolle, Alphen aan den Rijn, Oud-Beijerland, Vorden en Kontich (België).Het bedrijf draagt het keurmerk ‘Beste Werkgever van Nederland 2019-2020’ in de branche Handel en is meerdere keren uitgeroepen tot één van de best geleide midden-en grootbedrijven van Nederland.

Kennispartner

Hemmink en KWx hebben per 18 juni de website en uitstraling vernieuwd. De reden hiervoor is het nog meer nadruk willen leggen op het delen van kennis.Op de nieuwe website besteden de bedrijven veel aandacht aan het delen van kennis door middel van een thematische aanpak. Over verschillende thema’s zoals bijvoorbeeld stekerbaar installeren, brandveiligheid en meten aan PV installaties zijn talloze artikelen, blogs en referenties beschikbaar. Daarnaast worden met regelmaat verschillende fysieke en digitale bijeenkomsten georganiseerd om samen met deelnemers specifieke onderwerpen verder te behandelen en uit te diepen.

Verhuizing

De nieuwe groepsnaam valt samen met de recente verhuizingnaar een nieuw kantoorpand aan de Popovstraat 1 te Zwolle. Begin juni hebben zich daar zowelde medewerkers van Hemmink als de groepsdirectie van Hanzestrohm, marketing en de medewerkers van het shared service center (inkoop, ICT, HR, F&A) gevestigd. Het naast gelegen logistiek centrum is reeds begin dit jaar verhuisd naar de nieuwe locatie.

Bekijk hier de website van Hanzestrohm.