Zoek naar:

INVENTDESIGN LANCEERT STIJLVOL, DYNAMISCH WANDPANEEL VOOR INTERIEURVERLICHTING


INVENTDESIGN LANCEERT STIJLVOL, DYNAMISCH WANDPANEEL VOOR INTERIEURVERLICHTING

Een functioneel en artistiek product ontworpen om unieke omgevingen te creëren

Amsterdam, - 18 augustus 2017 - InventDesign lanceerde onlangs officieel de GOBO Canvas; een speciaal ontworpen wandpaneel waarbij gebruik wordt gemaakt van de nieuwste technologieën in LED verlichting en pixel control. Door middel van symmetrische of asymmetrische composities en het verrassende effect van de dynamische LEDs is de GOBO Canvas in staat de sfeer van in kantoren, winkels, hotels en vele andere te verhogen.

Samenstelling van het product

De GOBO Canvas is gemaakt van verschillende lichtgewicht en duurzame materialen in twee specifieke specifieke maten en custom made designs. Het acrylaat dat de dynamische LEDs afdekt is zorgvuldig getest, zodat het de meest levendige kleuren en de juiste hoeveelheid licht doorlaat zonder dat de afzonderlijke LEDs eronder zichtbaar zijn. Het design van de GOBO Canvas is laser gesneden, wat resulteert in een clean en robuust resultaat. De bewegende scènes kunnen zo vaak als gewenst worden gewisseld of vernieuwd, waardoor de toepassing van de box dynamisch blijft en toepasbaar is in elke omgeving.

Toepassingen GOBO Canvas

Deze bijzondere oplossing biedt uitkomst in verschillende situaties, als dynamische advertentie in bijvoorbeeld retail, als eyecatcher in kantoren en als wandbekleding in openbare ruimtes zoals vliegvelden, hotel lobby’s en kamers of op beursstands. Doordat het design van het wandpaneel en de verlichting scènes kunnen worden aangepast naar ieder gewenst resultaat is de GOBO Canvas een breed inzetbare en artistieke verlichtingsoplossing.

Over InventDesign

InventDesign werd in 2007 opgericht door directeur Stefan Verhoef. Met inmiddels ruime ervaring in innovatieve LED projecten en aansturingstechnieken en een team van de beste specialisten, is InventDesign een toonaangevende speler in de wereld van creatieve LED. De flexibele aanpak in het produceren van maatwerk voor zowel grote als kleine projecten maakt het bedrijf een vooraanstaand partner in zowel vaste als tijdelijke installaties voor festivals, theaters, retail, horeca, kantoor en interieurontwerpers. Daarnaast bieden zij een ruim assortiment van kwalitatief hoogwaardige LEDs en LED gerelateerde producten.