Zoek naar:

INVENTDESIGN STELT ROGIER HENGEVELD AAN ALS OPERATIONEEL MANAGER - Creatieve LED Specialist InventDesign zet volgende stap in groei


INVENTDESIGN STELT ROGIER HENGEVELD AAN ALS OPERATIONEEL MANAGER - Creatieve LED Specialist InventDesign zet volgende stap in groei

Amsterdam , 2 maart 2017 - InventDesign, bekend om haar creatieve oplossingen in LED verlichting, maakt met het aanstellen van Rogier Hengeveld als nieuwe operationeel manager een duidelijke stap naar een verdere groei en professionalisering. Hengeveld belooft met zijn jarenlange ervaring in projectmanagement en de verlichtingsmarkt het succes van InventDesign gestructureerd te kunnen doorzetten.

Per 1 januari jl. heeft Rogier Hengeveld, voormalig Head of Projectmanagement bij Osram, de operationele aansturing van InventDesign voor zijn rekening genomen. De creatieve LED verlichting specialist, die dit jaar haar 10-jarig bestaan viert, staat aan de vooravond van een nog verdere groei. Oprichter en eigenaar Stefan Verhoef: “Ik heb grote ambities met InventDesign. Door de succesvolle groei van de afgelopen jaren en de ruime marktpotentie ben ik van plan deze ruimschoots waar te maken. Om de markt nog beter te kunnen bedienen, is er een professionaliseringsslag nodig die wij gestructureerd willen aanpakken. Door zijn ruime ervaring binnen de verlichtingsindustrie, heb ik er vertrouwen in dat Rogier hier de juiste persoon voor is.”

Hengeveld draait al ruim 16 jaar mee in allerhande takken van de verlichtingsindustrie. Zijn ervaring in het opzetten van projectmanagement divisies en kijk op procesverbetering, maken hem de juiste partij in het waarmaken van de grote ambities van InventDesign. Hengeveld: “Tijdens openhartige gesprekken met Stefan over de branche en de toekomst van InventDesign, bleek al snel dat we gelijke gedachten hebben over de potentie van het bedrijf. Ik zie een hard groeiende markt en een jonge onderneming met de juiste kennis en ervaring. Door de afdelingen nog beter samen te laten werken en processen nog beter te stroomlijnen, wil ik bijdragen aan de mooie en realistische ambities van InventDesign.”

Stefan Verhoef blijft Creatief Directeur van InventDesign en verwacht met de aanstelling van Rogier Hengeveld meer tijd te kunnen steken in de creatieve ontwikkeling van zijn bedrijf.

Over InventDesign

InventDesign werd in 2007 opgericht door directeur Stefan Verhoef. Met inmiddels ruime ervaring in innovatieve LED projecten en aansturingstechnieken en een team van de beste specialisten, is InventDesign een toonaangevende speler in de wereld van creatieve LED. De flexibele aanpak in het produceren van maatwerk voor zowel grote als kleine projecten maakt het bedrijf een vooraanstaand partner voor festivals, theaters, retail, horeca en interieurontwerpers. Daarnaast bieden zij een ruim assortiment van kwalitatief hoogwaardige LEDs en LED gerelateerde producten.