Zoek naar:

LEDVANCE lanceert nieuwe generatie LED strips met accessoires voor tal van toepassingsgebieden


LEDVANCE lanceert nieuwe generatie LED strips met  accessoires voor tal van toepassingsgebieden

Meer vermogen, meer flexibiliteit en de compatibiliteit met de lichtmanagementsys-temen VIVARES en BIOLUX HCL maken het intelligente LED strip-systeem nog veel-zijdiger.

Met het nieuwe portfolio biedt LEDVANCE een nog breder assortiment flexibele LED strips met bijpassende drivers, accessoires en controllers. De nieuwe LED strips kunnen eenvoudig worden gecombineerd met het comfortabele VIVARES lichtmanagementsysteem waardoor een nog bredere keuze voor verlichtingsprojecten mogelijk wordt. Daarnaast kunnen de flexibele, krachtige en efficiënte Tunable White LED Strips ook gebruikt worden in combinatie met BIOLUX human centric lighting. Dankzij hun compacte formaat, hoge lichtopbrengst, laag stroomverbruik en extreme veelzijdigheid zijn LED strips populair in vele toepassingen. Hierdoor zullen installateurs en lichtplanners de nieuwe generatie
PERFORMANCE OF VALUE CLASS strips waarderen in verschillende toepassingsgebieden, waaronder hotels, restaurants, kantoren, openbare gebouwen, winkels en woningen.

De nieuwe generatie LED strips met compatibele accessoires bieden krachtige prestaties en
maken nog meer oplossingen mogelijk. Ze hebben een langere levensduur, een hoge kleurweergave en hoge beschermingsklassen (tot IP66). Daarnaast zijn de LED strips eenvoudig te configureren, te combineren en te installeren. De nieuwe generatie is verkrijgbaar in vier lichtkleuren (2.700K, 3.000K, 4.000K, 6.500K) en vier lichtstromen tussen 500 lm /m en 2.000 lm /m.

De LEDVANCE Tunable White LED Strips kunnen de kleurtemperatuur dynamisch en naadloos variëren van aangenaam warm wit 2.700 Kelvin tot activerend koud wit 6.500 Kelvin om een unieke sfeer te creëren in verschillende toepassingen. Bovendien kunnen ze worden gecombineerd met de LEDVANCE BIOLUX HCL Control Unit waarmee ze de ideale oplossing vormen voor het implementeren van effectieve HCL in kantoren en andere bijzondere toepassingen. Het HCL-systeem simuleert het natuurlijke verloop van daglicht door de kleur en intensiteit aan te passen en ondersteunt het menselijke bioritme en daarmee het welzijn en de prestaties. De COB LED strips zijn de ideale keuze voor een uitgekiend lichtontwerp met hun indrukwekkend egale licht over de gehele lengte door de combinatie van vele LED chips op de strip en een fosforlaag.

Naast het brede portfolio van LED strips en perfect op elkaar afgestemde elektronische componenten, biedt LEDVANCE ook ondersteunende services.

Verschillende online tools maken het dagelijkse werk gemakkelijker. De LED strip-systeemconfigurator bijvoorbeeld, begeleidt installateurs en lichtplanners stap voor stap naar succes. Het online trainingscentrum biedt een verscheidenheid aan toepassingsgerichte eLearning-activiteiten, inclusief praktische informatie over planning, productie, installatie en meer.

G-PM8QG98C1Q