Zoek naar:

LEDVANCE wint gouden Duitse innovatieprijs voor haar home office armatuur en app LUX@HOME ontvangt hoogste onderscheiding van de jury in de categorie B2C


LEDVANCE wint gouden Duitse innovatieprijs voor haar  home office armatuur en app LUX@HOME ontvangt hoogste onderscheiding van de jury in de categorie B2C

LEDVANCE is bekroond met de German Innovation Award 2021 in de categorie Gold. Het bedrijf ontving de hoogste eer bij deze prijs voor het project LUX@HOME, een vloerarmatuur dat het normconforme licht van het kantoor op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier naar het thuiskantoor brengt, en de bijbehorende Lux-O-Meter app. De jury prees vooral het "consequent op de ge-bruiker gerichte design" in de verlichtingscategorie van het segment "Excellence in Business to Consumer"..

LEDVANCE heeft haar LUX@HOME vloerarmatuur ontwikkeld met als doel de normconforme verlichtingsomstandigheden te bieden die essentieel zijn voor de productiviteit en gezondheid, zelfs in het thuiskantoor. Volgens een recente enquête is driekwart van de thuiswerkers (gemeten in Duitsland) ontevreden over hun thuiswerkplek. Na connectiviteit (WiFi/laptop) is licht de tweede belangrijkste factor.

"Wat het armatuur zo bijzonder maakt, is dat het ontwerp van begin tot eind consequent op de gebruiker is gericht, waardoor de customer journey voor normconforme verlichting in het thuiskantoor volledig en voorbeeldig is opgelost.

"We zijn vereerd dat we voor het tweede jaar op rij de German Design Award ontvangen, dit jaar zelfs in de categorie goud. Verlichting is meer dan alleen het verlichten van ruimtes - voor ons moet het een doel dienen. Daarom is het geweldig om te zien dat onze HCL-oplossing vorig jaar werd erkend, en dat we dit jaar zijn bekroond voor onze inspanningen om de talrijke mensen die thuis werken als gevolg van de pandemie te ondersteunen met onze verlichtingsoplossingen," aldus Dr. Oliver Vogler, Managing Director Europe West, LEDVANCE.

De German Design Council eert bedrijven met de jaarlijkse German Innovation Award voor zinvolle productinnovaties die toekomstgericht zijn, maar zich ook steeds meer onderscheiden door een gebruikersgeoriënteerde ontwikkeling.

Meer details zijn hier beschikbaar.