Zoek naar:

Lightronics hervat na brand productie op korte termijn


Lightronics hervat na brand productie op korte termijn

Tijdelijke productielocatie gevonden in Waalwijk

Lightronics is erin geslaagd om een tijdelijke productielocatie in Waalwijk te vinden, nadat een brand in de nacht van dinsdag op woensdag aanzienlijke schade heeft aangericht aan de assemblage-faciliteit. Er worden nu voorbereidingen getroffen om op zeer korte termijn de assemblage in te richten om de productie op te kunnen starten.

De brandweer wist te voorkomen dat het vuur kon overslaan naar het warehouse en de kantoren. Ook de voorraad grondstoffen en halffabricaten zijn behouden gebleven. Na de opstart van de productie verwacht Lightronics dan ook zo snel mogelijk aan de normale levertijden te kunnen voldoen.

Productie herstart op andere locatie

Jos Spapens, Managing Director: “We zijn heel blij dat er geen gewonden zijn gevallen. Dankzij kordaat optreden heeft de brandweer een deel van het bedrijf kunnen redden en is erger voorkomen. Nu treffen we voorbereidingen om de productie zo snel mogelijk weer op te starten op een tijdelijke productielocatie in Waalwijk. Wij zijn zeer onder de indruk van de hartverwarmende reacties van onze relaties. Het geeft ons de kracht onze schouders er onder te zetten en door te gaan.”

24 september 2020

G-PM8QG98C1Q