Zoek naar:

NEW: EVA Eveye HD onderwatercamera


NEW: EVA Eveye HD onderwatercamera

Het plezier dat zwemmen biedt wil je niet alleen beleven, maar ook vastleggen en wellicht zelfs met anderen delen. Dit is nu mogelijk met de EVA Eveye HD onderwatercamera: een extra funfactor voor in uw zwembad!

Toepassing

De EVA Eveye is zeer geschikt voor ouders die hun kind tijdens zwemles ook onderwater willen volgen of als trainingstool voor instructeurs, therapeuten en zwemverenigingen. Ook koi-vijverbouwers zien een toevoegde waarde in de EVA Eveye, om zo de vissen voor liefhebbers zichtbaar te maken. De EVA Eveye is geen drenkelingen detectiesysteem, maar kan wel als extra ogen dienen voor toezichthouders bij de uitgang van een glijbaan, wildwaterbaan of stroomversnelling. De EVA Eveye is in te bouwen in bestaande installatienissen of EVA installatienissen en is bij inbouw te stellen. Het is niet mogelijk om deze unieke onderwatercamera in een bodem in te bouwen.

 

Beeldresolutie

De EVA Eveye is voorzien van een HD camera (1080p, IP68) en biedt ook bij lange kabellengtes een hoge resolutie (max. 500m, coax kabel RG59). De EVA Eveye is door middel van een TVI converter of TVI recorder op beeld te tonen. De TVI converter biedt realtime streaming zonder opname mogelijkheid en is toepasbaar op maximaal één EVA Eveye HD onderwatercamera. Middels de TVI recorder kan het beeld naar wens worden uitgestuurd naar elke mediadrager, van telefoon tot scherm. De recorder kan maximaal vier onderwatercamera’s aan een eigen netwerk koppelen en biedt de mogelijkheid om van bewegende beelden snapshots te maken, wat prachtige fotomomenten kan opleveren!

 

Interesse?

In het al eerder verschenen nieuwsbericht, tijdens de Zwembadbranchedag 2016 en tijdens Pomaz Live 2017 kondigde EVA Optic de EVA Eveye al aan. Inmiddels is de EVA Eveye HD onderwatercamera leverbaar en kunt u nog voor de zomer uw EVA Eveye inbouwen! Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt? Bekijkt u dan vooral onze video of datasheet of neemt u gerust contact op met Pomaz. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.