Zoek naar:

Nedap lanceert Luxon Switch App


Nedap lanceert Luxon Switch App

Nedap presenteert de Luxon Switch App. Met deze mobiele app kunnen gebruikers van het online lichtmanagement platform van Nedap verlichting snel handmatig aanpassen aan hun individuele behoeften, zonder de standaard instellingen te hoeven wijzigen.

Jeroen Smit, Product Manager bij Nedap Light Controls: “Het Luxon lichtmanagement platform is ontwikkeld om verlichting van multi-site eindgebruikers waar dan ook ter wereld te beheren. De Luxon Switch App maakt het mogelijk lichtniveaus binnen gebouwen snel en eenvoudig aan te passen. Dit geeft gebruikers maximale flexibiliteit, bijvoorbeeld in het geval van overwerk of wanneer tijdelijk meer licht gewenst is.”

Luxon Switch is nu beschikbaar in de App Store of via Google Play.


Over Nedap Luxon

Nedap Luxon is een online lichtmanagementplatform. Hiermee worden armaturen draadloos en slim aangestuurd, zodat extra energie wordt bespaard. De verlichting is altijd toegespitst op de behoeften van de gebruiker en brandt alleen waar en wanneer nodig. Daarnaast geeft het systeem inzicht in prestaties en verbruik, wat toekomstige optimalisaties en proactief onderhoud mogelijk maakt. Met behulp van verschillende dashboards stelt Nedap gebruikers in staat alle bedrijfsvestigingen online binnen één systeem te beheren. Luxon is eenvoudig te combineren met elk gewenst verlichtingssysteem.

 

Over Nedap

De N.V. Nederlandsche Apparatenfabriek “Nedap” maakt sinds 1929 slimme technologische toepassingen voor de uitdagingen van vandaag en morgen, en verkoopt deze wereldwijd. Het hoofdkantoor van Nedap is gevestigd in Groenlo. Nedap is met circa 680 medewerkers wereldwijd actief en sinds 1947 beursgenoteerd aan Euronext Amsterdam.