Zoek naar:

Newyork werkt samen met Signify om armaturen aan te sluiten voor Smart Street Lighting NY


Newyork werkt samen met Signify om armaturen aan te sluiten voor Smart Street Lighting NY

De New York Power Authority (NYPA) werkt samen met Signify ter ondersteuning van het Smart Street Lighting NY programma. Het programma is gestart begin 2018 door de gouverneur van New York, Andrew Cuomo.


Cuomo wil de helft van de meer dan één miljoen straatverlichting armaturen  in de staat New York vervangen door  energiezuinige en duurzame alternatieven. Het programma biedt financiële, logistieke, technische en informatieve ondersteuning voor steden die dat willen om hun straatverlichtingssystemen te upgraden. De "verbonden LED-armaturen" en Signify's "Interact City IoTverlichtingssysteem" kunnen steden hun energieverbruik en CO2-voetafdruk verminderen en steden meer leefbaar en veiliger maken voor haar burgers. Tot op heden zijn er meer dan 50.000 LED-straatverlichting geïnstalleerd.

De samenwerking tussen NYPA en een groeiend aantal gemeenten in de staat New York toont de belangrijke rol aan die verbonden straatverlichting kan spelen bij het bouwen van slimme stadsinfrastructuur.
“Naast het verlichten van wegen, zijn straatverlichtingssystemen essentiële  troeven in smart city implementaties. Gemeenten kunnen door het invoeren van smartlighting systemen en LED lighting systemen geld besparen op hun energierekening en onderhoudskosten terwijl ze de waarde van hun straatverlichtingssystemen benutten voor extra voordelen, ”zei Gil Quiniones, president en CEO van NYPA.

Abebe Woldemariam, programmacoördinator straatverlichting voor de stad Rochester, beschrijft enkele van de vele voordelen van Interact City. “Het platform biedt verschillende opties voor stadsonderhoud en beheer ', zei Woldemariam. “Met Interact City kunnen we het systeem nu op afstand monitoren via een centraal dashboard, dat zeer snel het vereiste onderhoud identificeert. Mocht er een storing optreden, het systeem
moedigt managers proactief aan nog voordat onze bewoners het hebben opgemerkt, en dat is een groot pluspunt. "
Als onderdeel van het project bedacht NYPA een innovatief financieringsmodel dat gemeenten lage tarieven biedt voor leningen voor het ombouwen van verlichting, inclusief de optie om de fysieke straatverlichtingsapparatuur van lokale nutsbedrijven te kopen
Signify treedt niet alleen op als tech-provider, maar ook als een vertrouwde adviseur en een strategische partner van zowel  NYPA als deelnemende gemeentelijke overheden.