Zoek naar:

Nieuw WinLed lijnarmatuur met extra hoge lichtopbrengst


Nieuw WinLed lijnarmatuur met extra hoge lichtopbrengst

WinLed heeft haar led lichtlijnserie Skyline uitgebreid met een nieuwe type armatuur welke een lichtopbrengst heeft van maar liefst 15000 lm.

Met name distributiehallen worden tegenwoordig steeds hoger. Hallen van 14 tot 20 m. hoogte zijn geen uitzondering meer. Dat vraagt om armaturen die ondanks de hoogte voldoende licht op de vloer en in de stellingen brengen, en tevens  van zodanig goede kwaliteit zijn dat de haleigenaar er jarenlang geen omkijken meer naar heeft. De lichtlijnen zijn immers niet zo eenvoudig bereikbaar op die hoogte. Met de Skyline armatuur van 15.000 lm komt WinLed tegemoet aan deze vraag. Het vermogen bedraagt 120W wat een zeer efficiënte 125 lm/W oplevert.

 

Voor iedere hoogte een passende Skyline ledlichtlijn

Naast de standaard lijnarmaturen met 4300 lm, 7200 lm en 10.000 lm lichtopbrengst had WinLed al 2 gelensde uitvoeringen met een stralingsbundel van 25° en een lichtopbrengst van 7500 lm en 11.000 lm beschikbaar. Nu komen daar 2 types bij (standaard en gelensd) met beide 15.000 lm lichtopbrengst. Vooral de gelensde uitvoeringen zijn zeer geschikt om tussen stellingen te plaatsen. Voor andere delen van de hal zijn de standaard armaturen geschikter.  De efficiëntie is van alle Skyline led lichtlijnen boven de 115 lm/W; daardoor komen ze alle in aanmerking voor de EIA-regeling (min. 100 lm/W). Dat betekent bij vervanging van bestaande verlichting extra financieel voordeel.