Zoek naar:

Nieuw van Regiolux: worker en sportler


Nieuw van Regiolux: worker en sportler

LED-industriële armaturen voor bedrijven en sporthallen

De nieuwe LED-armaturen 'worker' en 'sportler' van Regiolux bieden een hoog rendement en innovatieve lichttechniek met Individual.Lens.Optic (I.L.O.). ‘worker’ voldoet aan vrijwel alle eisen in industrie en handel, in winkelcentra, bouwmarkten en koelhuizen (-20 °C). Voor toepassingen met verhoogde omgevingstemperaturen zijn verschillende varianten beschikbaar. ‘sportler’ is daarentegen perfect toegesneden op de verlichting van sporthallen. De verlichtingsarmaturen bereiken een zeer goede verblindingsbescherming omdat elke afzonderlijke lens exact op de LED is afgestemd. Ze openen een enorm potentieel voor energiebesparing, dat nog verder kan worden verbeterd door het gebruik van dimmers en lichtmanagementsystemen.

De sobere, platte behuizing van de armaturen ‘worker’ en ‘sportler’ (59 mm hoog) is beschikbaar in drie verschillende lengtes (700, 1.000 en 1.300 mm). Afhankelijk van het toepassingsgebied, is een uitrusting met lichtsterktes van 14.700 lm tot 29.800 lm mogelijk. Hoogwaardige LEDs in neutraal wit licht (4.000 K) bereiken een goede kleurweergave (RA80) en staan garant voor een extreem lange levensduur van 50.000 uur bij een geringe lichtstroomreductie naar 80 procent.

Het LED-armatuur ‘worker’ verschijnt in de hogere beschermingsklasse IP54 en is flexibel inzetbaar met drie lichtuitstralingscurven (breed-, diep-/breed- en diepstralend). De 'High Output'-versie met het maximale lumenpakket is geschikt voor omgevingstemperaturen tot max. + 35 °C. 'High Temperature' is met een iets lagere lichtopbrengst de juiste keuze voor hogere omgevingstemperaturen tot + 45 °C .

‘sportler’ is met twee lichtuitstralingscurven (breed- en diep-/breedstralend) en beschermingsgraad IP40 optimaal toegerust voor het verlichten van sporthallen. Daarnaast zijn de armaturen uiterst robuust en gegarandeerd balbestendig. Beide productfamilies, ‘worker’ en ‘sportler’, zijn geschikt voor montage aan kettingen en voor opbouwmontage. Daarnaast kan ‘sportler’ ook aan draagrails worden opgehangen.

www.regiolux.nl