Zoek naar:
https://www.benelux.ledvance.com/nl/professioneel/services/eu-verordeningen

Nieuwe LED verlichting voor LR & PC De Gouden Adelaar


Nieuwe LED verlichting voor LR & PC De Gouden Adelaar

Paardensportvereniging de Gouden Adelaar in Bunschoten-Spakenburg is onlangs voorzien van LED verlichting. De rijvereniging profiteert nu zowel binnen als buiten van duurzame LED lampen.

Door nieuwe verlichting te plaatsen kan de vereniging haar leden weer voorzien van uitstekend licht tijdens het paardrijden. Bij LR & PC De Gouden Adelaar kan men terecht voor pensionstalling, rijlessen en wedstrijden. De vereniging kwam bij LED-leverancier Saled terecht door veel positieve berichten uit het dorp. Daarnaast heeft Saled de vereniging een sponsorschap aangeboden. 

Enorme besparingen met LED verlichting

De nieuwe verlichting brengt veel voordelen met zich mee voor de rijvereniging. Ten eerste gaat de vereniging al 54% besparen op de energierekening. Daarnaast draagt ze ook bij aan een beter milieu. De uitstoot van zowel CO2 als zwavel wordt gereduceerd met 13.000 kilogram en 9.766 gram. Hiermee is de verlichting al binnen 2,4 jaar terugverdiend. 

LED verlichting voor paardensport accommodaties

Verschillende ruimtes van de manege zijn nu voorzien van LED verlichting: de grote en de kleine paardenbak, de stallen, de kantine, de keuken, vluchtwegen en de buitenverlichting. De vereniging beschikte over veel verschillende typen conventionele verlichting. Al deze lampen zijn nu vervangen door LED. Zo zijn er LED Schotels, IP65 LED armaturen, LED Tubes en LED vluchtwegverlichting geplaatst.