Zoek naar:

Nieuwe modellen spiraled®!


Nieuwe modellen spiraled®!

In juli 2016 introduceerde Bailey haar spiraled® collectie. Het begon met 5 modellen die allemaal een naam kregen gerelateerd aan de uitvinder van de gloeilamp, Thomas Edison.

Thomas (A60), Alva (ST64), Leslie (G125), Marion (T45) en Estelle (C35) waren al snel zo succesvol dat de heldere uitvoering snel uitbreiding kreeg met een Gold finish en de Leslie ook met een Metal finish. De spiraled is de perfecte vervanger van de originele kooldraadgloeilamp. Qua sfeer en kleurtemperatuur komt deze lamp het dichtst bij de kooldraadlamp die nog in veel horecagelegenheden, winkels, (toon)zalen, lobby’s en andere ruimtes wordt ingezet als sfeerelement. Bovendien is deze ledlamp vele malen zuiniger. Met de juiste dimmer is de spiraled® zelfs te dimmen, wat niet bij alle ledlampen evident is.

 

De spiraled® is zo bijzonder dat de naam en led techniek bescherming genieten bij het Europese merken- en patentregister.

 

De nieuwe modellen voorzien in een vraag naar grotere en bijzondere modellen (Theo, Charles en Madeleine). Model William is een globe lamp die met diameter 95mm een slag kleiner is dan de reeds bestaande Leslie (G125). Deze modellen hebben een E27 voet.  Model Mary is een E14 kaarsmodel waarbij de spiraal verticaal omhoog loopt. Dit geeft een heel bijzonder effect waardoor het geheel nog meer aan een kaarsvlam doet denken.