Zoek naar:

Oneindige mogelijkheden met TENSEO spanningsdraadsysteem


Oneindige mogelijkheden met TENSEO spanningsdraadsysteem

Verlichting op draadsystemen is weer helemaal terug! SLV onderstreept dit met een nieuwe catalogus die hier specifiek op is gericht, met de titel: TENSEO. Naast super flexibel is het vaak ook kostentechnisch interessant.

Grote oppervlaktes, bochten en hoeken, of plafonds met hoogteverschil in een ruimte? Verlichting op laagspanningsdraden is hier de ideale oplossing voor. Er is praktisch geen ruimte te bedenken, die niet verlicht kan worden met een dergelijke draadsysteem. Je kunt heel flexibel te belichten objecten en verlichting op elkaar afstemmen. Hiermee kun je de perfecte verlichting in een ruimte brengen - zowel basisverlichting, accentverlichting als functionele verlichting - net wat er nodig is. De TENSEO spanningskabel combineer je eenvoudig met de bijbehorende draadarmaturen, die op een willekeurige plaats op de draad vastgezet worden en daarmee gelijk van spanning worden voorzien.

Voor thuis, in winkels, horeca en bijvoorbeeld musea en galerijen.

Exclusief online

In navolging van eerdere brochures kiest SLV ervoor om deze “catalogus” niet in de vorm van een gedrukte brochure op de markt te brengen, maar als een handige online catalogus, die de functionaliteit van een webshop benaderd. Uiteraard geschikt voor gebruik op smartphones, tablets en laptops met touchscreen. Naast snel zoeken, organiseren en alle productinformatie zien, kan men in de online catalogus direct de actuele voorraad raadplegen en zelf individuele PDF’s met productkeuzes downloaden of versturen.

Kijk voor meer informatie op www.slv.com.