Zoek naar:

Rotterdamse vestiging Licht NL


Rotterdamse vestiging Licht NL

Als “Rotterdams” bedrijf is Licht NL er trots op dat we nu ook een locatie hebben in Rotterdam. In het Pakhuis St Job , naar ontwerp van de architecten J.J. Kanters en Fr. Eriksson.

In dit historische pand is met 5 andere partijen een interieur collectief opgezet. 

In Sint Job bundelen Intra Lighting Benelux en Licht NL hun krachten.De unieke samenwerking van deze twee gerenommeerde lichtpartners biedt opdrachtgevers een grote variatie in armaturen en lichtoplossingen

Het interieur collectief

Het JOB interieur collectief Rotterdam (ICR) is een verzamelplaats van bedrijven die in alle facetten van projectinrichting interieurdesign en uitvoering kunnen bedienen. alle interieurverwante diensten en producten gevormd in een collectief. Alle partijen werken onafhankelijk van elkaar maar in het collectief vindt interne kruisbestuiving op een natuurlijke wijze plaats.

Ontmoetingsplaats

JOB Interieur Collectief is een dynamische ontmoetingsplaats. De open inrichting en opzet van de werkruimte zorgt voor interactie tussen de aanwezige huurders, opdrachtgevers en interieurarchitecten. Vanuit de huurders worden met regelmaat workshops, lezingen en discussieavond georganiseerd. JOB ICR biedt architecten, ontwerpers en innovators een podium tot presentatie en discussie, daarnaast fungeert de open ruimte van JOB ICR ook als 'boilerroom', een ruimte voor korte brainstormsessies met één of meerdere aanwezige merken. 

Vanuit St Job houdt Licht NL zich bezig met alles waar een ontwerpafdeling zich mee bezig moet houden. Denk aan het ontwerpen van het interieur en het opstellen van verlichtingsplannen. We merken dat er steeds meer vraag is naar een compleet pakket. Ook kunnen wij hier onze ontwerpen en plannen visueel maken, zodat het echt gaat “leven”.

Yvonne Schiesser Licht- en interieur ontwerper van Licht NL zal daar 4 dagen in de week aanwezig zijn voor lichtadvies, lichtplannen en interieuradvies. Neemt contact op met Yvonne Schiesser ☎06 13147774 of yvonne@lichtnl.nl

JOB Interieurcollectief Rotterdam

St. Jobsweg 30-B, 3024 EJ Rotterdam.