Zoek naar:

SLV zet nieuwe standaard met modulaire serie NUMINOS®


SLV zet nieuwe standaard met modulaire serie NUMINOS®

SLV zet met NUMINOS® een nieuwe standaard met modulaire serie downlights, spotlights en pendelarmaturen. Deze led producten zijn volledig te finetunen naar de eigen wensen van den klant en geschikt voor woningen, kantoren, winkels en horeca.

Elk verlichtingsproject is uniek, maar toch hebben ze vaak één ding gemeen: de verlichting dient samenhangend te zijn en één geheel te vormen. Enerzijds qua design – het uiterlijk van de gebruikte armaturen. Anderzijds qua techniek – het lichtbeeld, kleurtemperatuur, kleurweergave van de gebruikte led technologie. Daar komt bij dat een armatuur niet voor elke montageplaats geschikt is. Om een downlight in te bouwen heb je een verlaagd plafond nodig. Wellicht kun je in jouw project alleen opbouwen? Of dient de verlichting op een spanningsrail aangesloten worden? Vragen de omstandigheden om een pendelarmatuur?

Dat is precies waarom SLV een nieuwe down- en spotlight-systeem, de NUMINOS®-familie heeft ontwikkeld. NUMINOS® is een modulaire armaturenfamilie, waarmee vrijwel elke vraag naar downlights, spotlights en pendelarmaturen kan worden ingevuld. Het design is uniform over de hele lijn. Eerst kies je het gewenste armatuurtype: downlight (vast of kantelbaar), opbouw plafondspot (vast of kantelbaar), railspot of pendelspot. Daarna maak je een keuze uit de grootte van de behuizing c.q. het wattage van de lichtbron. Volgende keuzes betreffen de gewenste kleurtemperatuur, kleur van de behuizing, uitvoering van de reflector, eventuele optieken en gewenste dimtechniek. De BIG WHITE® ‘21 catalogus en de online configurator (via numinos.slv.com) helpen bij het stapsgewijs samenstellen van jouw perfecte armatuur. De armaturen worden in Duitsland samengesteld en klaar voor montage aangeleverd.

Met één modulair systeem, biedt de NUMINOS®-familie op deze manier meer dan 1000 combinaties. Daarmee heb je een verlichtingssysteem in handen dat ideaal is voor toepassingen in woningen, winkels, kantoren en horeca. Voor elk project is er een passende oplossing samen te stellen.

SLV staat voor een prijs en kwaliteit die in goede harmonie zijn. 98% van de producten kan uit voorraad worden geleverd, waardoor leveringen snel en betrouwbaar plaatsvinden. De producten van SLV worden veelal met 5 jaar garantie geleverd.