Zoek naar:

Signify breidt Philips Hue assortiment uit met langverwachte decoratieve filament lampen en slimme accessoires


Signify breidt Philips Hue assortiment uit met langverwachte decoratieve filament lampen en slimme accessoires

Eindhoven, Nederland - Signify onthult tijdens IFA een reeks nieuwe lampen en slimme accessoires van het slimme verlichtingsmerk Philips Hue, waaronder decoratieve filament lampen, slimme stekkers en een slimme schakelaar, om slimme verlichting nog toegankelijker te maken.

"We streven ernaar om slimme verlichting toegankelijker te maken en we willen mensen meer keuze bieden als het gaat om de connectiviteit, bediening, sfeer en esthetiek van hun verlichting", zegt Jasper Vervoort, Business Leader Home Systems and Luminaires bij Signify. "We zijn er trots op dat we naast onze allereerste Philips Hue decoratieve filament lamp een aantal nieuwe en bijgewerkte producten kunnen introduceren, waaronder de nieuwe Philips Hue slimme stekker, de Philips Hue slimme schakelaar en de vernieuwde Philips Hue Go draagbare slimme tafellamp met Bluetooth besturing."

De decoratieve filament lamp: een slimme lamp die indruk maakt

Combineer het gemak van slimme verlichting met de schoonheid van de populaire vintage lampen dankzij de nieuwe collectie amberkleurige, slimme decoratieve lampen van Philips Hue. De Philips Hue filament lampen zijn verkrijgbaar in drie vormen en bieden evenveel comfort op het gebied van bediening, functionaliteit en sfeer als de huidige Philips Hue lampen, maar met een stijlvol vintage ontwerp.

Slimme accessoires voor een slimmere woning

Met twee nieuwe slimme accessoires kunt u uw huisverlichtingssysteem aansluiten en bedienen als nooit tevoren. Met de Philips Hue slimme stekker kunt u elke armatuur - ook die waarin u geen slimme lamp kunt plaatsen - op uw Philips Hue systeem aansluiten.

Met de Phillips Hue smart button, een kleine en onopvallende knop met een magnetische basis, kunt u met één aanraking uw slimme verlichting bedienen en aanpassen aan uw behoeften.

Nieuwe en verbeterde Hue Go, inbouw- en opbouwspots, GU10 spots en E14 lampen

De vernieuwde draagbare slimme Philips Hue Go lamp geeft gebruikers meer controle dankzij de extra Bluetooth mogelijkheden en de verbeterde levensduur van de batterij. Met de vernieuwde Hue Go kunt u uw draagbare slimme lamp naar elke bestemming brengen en bedienen met de gratis Hue Bluetooth app.

De nieuwe Philips Hue white and color ambiance Fugato en Argenta opbouwspots, en Centura inbouwspots geven een moderne touch aan elke kamer. Daarnaast passen de nieuwe white and color ambiance GU10 spotlampen in al uw nieuwe of bestaande inbouwspots en -armaturen dankzij het vernieuwde formaat. De E14 kaarslampen zijn nu verkrijgbaar in warmwit dimbaar licht, waardoor u nog meer keuze heeft bij het selecteren van uw slimme verlichting.

Uitgebreid Adore assortiment voor badkamerverlichting

Het uitgebreide assortiment Philips Hue Adore badkamerarmaturen biedt meer keuze om de perfecte verlichting in uw badkamer te creëren. Met de nieuwe inbouwspots en een grote en kleine versie van de smalle, horizontale spiegelverlichting (met bijgeleverde Philips dimmer switch), kunt u met de vier lichtrecepten voor elk moment van de dag het juiste licht instellen.