Zoek naar:

Stekerbaar installeren met Adels-Contact binnen de OEM-markt


Stekerbaar installeren met Adels-Contact binnen de OEM-markt

Elementi di Cucina was op zoek naar een oplossing waarbij het formuis snel, eenduidig en veilig aangesloten kon worden.

Eerste inductiefornuis met interne kookveldafzuiging

Elementi di Cucina levert haar, in eigen huis geproduceerde, fornuizen via gerenommeerde keukenzaken aan consumenten in heel Nederland. Elementi di Cucina richt zich met haar nieuwe concept op consumenten in het midden- tot hogere segment die zelf een keuken willen samenstellen, aldus Han ter Braak, directeur/eigenaar en enthousiaste, drijvende kracht achter deze ontwikkeling.

 

Modulair tot in de elektrotechnische installatie

Zo’n 2,5 jaar geleden is Elementi di Cucina met dit hele ontwikkelingstraject gestart. Het modulaire proces is in het hele fornuis doorgezet. Zo zijn de oven/magnetron, kookplaat en afzuiging elektrotechnisch gezien middels stekkers modulair aangesloten op de chassisdelen van de ingebouwde drie-fasen powerbox.

 

De beste universele aansluiting

In het traject kwam Elementi di Cucina een uitdaging tegen bij het aansluiten van de elektriciteit, daar zocht Elementi di Cucina een professionele stekerbare oplossing voor. De elektrotechnische aansluiting moest eenduidig en zo universeel mogelijk gemaakt worden. Met de 3- en 5-polige aansluitstekers van Adels zijn de componenten van het fornuis snel, eenduidig en veilig aangesloten.

 

Eenvoud en gemak voor de gebruiker

”Met accountmanager Marcel ten Thije heb ik de wijze van aansluiten en de mogelijke oplossingen voor het aansluiten van de componenten uitgebreid besproken, legt Han ter Braak uit. Uiteindelijk was de beste oplossing om voor stekerbaar installeren te gaan. Met de centrale powerbox worden namelijk alle elektrotechnische componenten intern gevoed. Uiteindelijk komt er 1 kabel uit het hele apparaat die aangesloten wordt op een 3-fasen groep in de meterkast. Zo maken we het de gebruiker zo gemakkelijk mogelijk bij het aansluiten van het fornuis”.

 

Adels: componenten van naam

Elementi di Cucina heeft de AC166 connectoren, stekkers en chassisdelen van Adels-Contact naar volle tevredenheid toegepast in het fornuis. Hemmink past de producten van Adels-Contact al jarenlang toe in de lichttechniek en utiliteitsbouw. Han ter Braak: ”Ook een installateur merkt dat er componenten van naam in zitten. Het is gemakkelijk aan te sluiten en degelijk. Dat speelt ook bij Adels, een gerenommeerd merk”.

Wil je hier nog meer over lezen? Lees dan de volledige referentie op onze website.