Zoek naar:

Sylvania verandert de manier waarop we naar ledlampen kijken met de nieuwe ToLEDo™ Radiance


Sylvania verandert de manier waarop we naar ledlampen kijken met de nieuwe ToLEDo™ Radiance

Verlichting is meer dan alleen het simpelweg verlichten van een ruimte – de juiste lamp geeft een kamer warmte, comfort en stijl. De nieuwe Sylvania ToLEDo™ Radiance is zo’n lamp: een lamp die de complete uitstraling van een kamer verandert.

ToLEDo™ Radiance vervaagt de grenzen tussen lamp en armatuur, en is een innovatieve retrofit-oplossing die kamers een nieuwe uitstraling geeft. Door de unieke ronde vorm is hij stijlvoller en aantrekkelijker dan conventionele led-retrofit-oplossingen en past hij bovendien in elk interieur.

“Het creatieve en ongewone design maakt de ToLEDo Radiance erg bijzonder”, zegt Anuj Vasu, Senior Product Line Manager LED Lamps bij Sylvania. “Wie aan een lamp denkt, denkt vaak aan de traditionele peervorm, maar de ToLEDo Radiance maakt hier een eind aan. Hij valt op vanwege zijn onconventionele design en elegante vorm.”

De lamp geeft een diffuus lichteffect, waardoor het licht altijd helder en gelijkmatig is. Zijn vloeiende design en efficiëntie maken de ToLEDo™ Radiance geschikt voor in huis en voor commerciële toepassingen. Hij is perfect voor in de woonkamer, slaapkamer, kinderkamer of keuken, maar ook voor hotels, restaurants, bars, vergaderruimtes, recepties en kleine kantoren.

De ToLEDo™ Radiance is verkrijgbaar met een witte of zwarte afwerking en in twee maten: 650 / 806 lumen met een diameter van 142 millimeter, en 850 /1000 lumen met een diameter van 192 millimeter. Beide modellen zijn verkrijgbaar in 2.700K en 4.000K. De lamp heeft optimale dimmogelijkheden om de helderheid aan te passen aan verschillende omstandigheden en toepassingen. De ToLEDo™ Radiance verblindt niet, wat hem ook geschikt maakt om toe te passen op ooghoogte of lager.

De lamp heeft een E27-schroefdraad en kan dus gebruikt worden in bestaande fittings zonder dat hier extra bedrading voor nodig is. Dat maakt hem zeer eenvoudig te installeren. Een levensduur van 25.000 uur en een schakelfrequentie van wel 50.000 schakelingen maakt de ToLEDo™ Radiance energie-efficiënt en doordat hij geen kwik bevat, is hij ook nog eens milieuvriendelijk. Voor volledige gemoedsrust biedt Sylvania drie jaar garantie op deze lamp.

Ga voor meer informatie naar www.sylvania-lighting.com