Zoek naar:

ToyChamp stapt over naar WinLed Skyline armaturen


ToyChamp stapt over naar WinLed Skyline armaturen

In het najaar van 2017 kreeg WinLed het verzoek van Nolmans Retail Support in Genk (B) mee te denken over een hoogwaardige en energiezuinige lichtoplossing om voor hun nieuwe distributiecentrum.

Distributiecentrum Genk
Nolmans Retail Support verzorgt o.a. de logistieke dienstverlening voor de ToyChamp winkels en webshop in Vlaanderen en Nederland.

Al snel bleken de ideeën op één lijn te liggen en werd een keuze gemaakt voor de WinLed Skyline. Vooral het meedenken en invullen van persoonlijke wensen door WinLed werd zeer door Nolmans gewaardeerd. 

 

3-tal nieuwe ToyChamp winkels
Ondertussen kwam ook het verzoek lichtplannen te maken voor een aantal nieuw te openen ToyChamp winkels in Nederland en Vlaanderen. Ook hiervoor ontwikkelde WinLed een aantal nieuwe aanvullende opties voor toepassing in de winkels waaronder geïntegreerde kabelgoten op de lichtlijnen.

 

WinLed support
Ondertussen zijn een drietal ToyChamp-winkels voorzien van Skyline lichtlijnen waaronder de grootste speelgoedwinkel van Nederland in Amersfoort. Voor de 3 winkels in totaal ruim 4,7 kilometer aan lichtlijnen met 978 led units! Zowel Nolmans als de daar werkzame personeelsleden zijn zeer tevreden over het resultaat. Het distributiecentrum in Genk en een 4e winkel volgt in het najaar 2018.

De goede technische ondersteuning en de juiste uitstraling en kwaliteit van de armaturen hebben Nolmans Retail Support en ToyChamp doen besluiten om met WinLed in zee te gaan. De basis is gelegd voor een mooie toekomstige samenwerking!