Zoek naar:

Uitbreiding distributiemodel Triolight

Per 1 maart 20 breidt Triolight het aantal exclusieve distributeurs uit met 3 grote spelers in de professionele en high end verlichtingsprojecten. Axioma in België/Luxemburg. Prolum in Frankrijk. Selux in Engeland, Wales, Schotland en Noord-Ierland.

Bij deze distributeurs is de volledige liniLED® productlijn verkrijgbaar. En kunt u terecht voor specialistisch maatwerk met bestaande producten en tailor made solutions.

Axioma
Is exclusief invoerder van verlichtingsproducten en professionele topkwaliteit – met een totaal aanbod van zowel architecturale verlichting als functionele binnen- en buitenverlichting. Axioma is met hun assortiment, de topkwaliteit en exclusieve licenties één van de belangrijkste marktspelers in België en Luxemburg.

Prolum
Ondersteunt haar professionele klanten bij verlichtingsprojecten, van de verlichtingsstudie tot de levering van armaturen. Prolum is sinds 2003 actief binnen de lichtbranche en met 12 vestigingen zorgen zij voor een landelijke dekking in Frankrijk. 

Selux
Bestaat al sinds 1948 en is inmiddels wereldwijd producent. Voor Triolight staat Selux representatief voor Engeland, Wales, Schotland en Noord-Ierland. De superioriteit van Selux is gebaseerd op complexe lichtberekeningen, vele jaren ervaring en een uitgebreide kennis van materialen en lichtbronnen.

Bekijk reeds gerealiseerde projecten op https://www.liniled.nl/projecten/