Zoek naar:

WinLed Highbay serie: meer zicht in uw magazijn


WinLed Highbay serie: meer zicht in uw magazijn

Met de WinLed Highbay kunt u uitstekend grote hallen uitlichten zoals magazijnen en expeditiehallen. Hiermee realiseert men een aanzienlijk energiebesparing ten opzichte van de traditionele highbay armaturen met gasontladingslampen.

Efficiënt verlichten

Een groot voordeel van de led als lichtbron is dat het armatuur geen opwarmtijd nodig heeft. De lamp geeft meteen vol licht na inschakeling. De Highbay is dus ook zeer geschikt voor toepassingen met bewegingsmelders. Want bedenk wel: ook al is led zeer energiezuinig, de meeste besparing realiseert u pas wanneer het licht uit is!

De WinLed Highbay is voorzien van een zeer efficiënte lichtbron. Mede dankzij de slimme techniek van het koellichaam komt de temperatuur van de led (COB) niet boven de 65°C. Dit verlengt de levensduur aanzienlijk.

 

Blijven innoveren

WinLed blijft haar producten verbeteren. De Highbays worden sinds kort standaard uitgerust met waterdichte connectoren. Een belangrijke upgrade van het product.

Tevens hebben de Highbay armaturen een redesign ondergaan. Er is kritisch naar de vormgeving gekeken en de afmetingen van de diverse onderdelen. Onze engineers zijn er in geslaagd  alle modellen 10% kleiner en lichter te maken. Voor monteurs een prettige verbetering.