Zoek naar:

AAA-LUX neemt belang in AREALUX Australië


AAA-LUX neemt belang in AREALUX Australië

Zes jaar geleden leverde AAA-LUX uit Eindhoven de eerste LED sportveldverlichting in Australië. Dat gebeurde toen met partner AREALUX. Nu neemt AAA-LUX een 100% belang en gaat het verder onder de naam AAA-LUX Australia, gevestigd in Brisbane in de provincie Queensland.

Closer to the customer

 “We kruipen dichter tegen de markt aan”, aldus Peter Vermaas, CCO van AAA-LUX. “De afstand tussen ons hoofdkantoor in Eindhoven en Down Under is natuurlijk groot. Daarom is dit een belangrijke stap om onze klanten beter en sneller te kunnen bedienen, zowel in verkoop als in service. Op deze manier kan ons Australische team optimaal werken aan het uitbreiden van het marktaandeel”. De recente ontwikkeling kan niet los gezien worden van de AAA-LUX’ wens om wereldwijd de naamsbekendheid te vergroten. Michael Read, managing director at AAA-LUX Australia: “AAA-LUX heeft nu meer dan 2.500 projecten in ruim 50 landen gerealiseerd. We zijn overal maar het gaat nog niet altijd hand in hand met merkherkenning. Met een eigen vestiging zal dit in Australia nu een serieuze impuls krijgen”.         

 

AAA-LUX

In 2010 introduceerde AAA-LUX als eerste ter wereld een LED vervanger voor 2.000w conventionele sportveldarmaturen. Vanuit Eindhoven wordt sindsdien de Europa & Het Midden-Oosten bedient. Enkele jaren geleden werd AAA-LUX Malaysia geopend en nu dus ook AAA-LUX Australia.