Zoek naar:

Appartementencomplex Cascade kiest voor een duurzaam verlichte parkeergarage


Appartementencomplex Cascade kiest voor een duurzaam verlichte parkeergarage

Recent heeft de Vereniging van Eigenaren van appartementencomplex Cascade in Oosterhout gekozen voor duurzame LED verlichting. Inmiddels is de verlichting van de parkeergarage van het complex volledig verduurzaamd.

De VvE was zoekende naar mogelijkheden tot het verduurzamen van de verlichting in de parkeergarage van het appartementencomplex. Tot op heden waren er zo nu en dan vervelende storingen met de conventionele verlichting en waren de energiekosten hoger dan wenselijk is. VvE Cascade kwam vervolgens in contact met leverancier Saled om een totaaloplossing te bieden.

Aanzienlijke kwaliteitsverbetering
Dankzij de geplaatste LED oplossing is de kwaliteit van de verlichting aanzienlijk verbeterd volgens de bewoners. Daarnaast is de LED verlichting betrouwbaar. Dit voorkomt irritaties en garandeert de bewoners een constant goed verlichte parkeergarage. 

Besparing op de energiekosten
Naast het feit dat de LED verlichting in kwalitatief opzicht voordelen oplevert voor de bewoners van Cascade, levert het gebruik van LED verlichting ook een substantiële financiële en milieutechnische besparing op ten opzichte van de voorheen gebruikte conventionele verlichting. De LED verlichting levert een jaarlijkse energiebesparing van 11.302 kWh op en een CO2-reductie van 6.397 kilogram per jaar.