Zoek naar:

AtexLicht heeft branchegenoot ArpaLight overgenomen.

Zowel AtexLicht als ArpaLight hebben een sterke merknaam en zullen beiden onder hun eigen naam actief blijven. Dat past bij de positionering van beide ondernemingen en de verschillende doelgroepen. Er wordt op dit moment hard gewerkt aan de integratie van beide ondernemingen. De integratie zal vooral een synergie voordeel opleveren in de backoffice, logistiek en kennis.

AtexLicht is 23 jaar actief als lichtspecialist. De afgelopen jaren heeft AtexLicht een transitie gemaakt. AtexLicht positioneert zich als ‘Single Brand’ en levert lichtoplossingen met armaturen van het eigen merk. Het merk AtexLicht groeit met steeds meer producten. Na de introductie van de AtexLicht catalogus in 2016 is de marktvraag gegroeid. Vrijwel alle AtexLicht producten kunnen uit voorraad geleverd worden.

 

ArpaLight is een gevestigde naam in de verlichtingsbranche en 37 jaar actief als lichtspecialist en vooral gericht op architecturaal lichtontwerp. Het bedrijf heeft de vertegenwoordiging van vrijwel alle toonaangevende verlichtingsmerken, oftewel ‘Multi Brand’. Beide bedrijven vullen elkaar mooi aan.