Zoek naar:

Breed inzetbaar - de nieuwe LED lampen range van LEDVANCE.


Breed inzetbaar - de nieuwe LED lampen range van LEDVANCE.

LEDVANCE gaat het nieuwe verlichtingsseizoen in onder het motto "Full glass, full quality". En niet zonder goede reden. Een blik op de verschillende productfamilies laat zien dat glas een van de belangrijkste ontwerptrends is.

Daarnaast heeft LEDVANCE het portfolio van
LED lampen uitgebreid met de focus op extra functies. Zo hebben PARATHOM®+® lampen een geïntegreerde bewegingssensor met een groot bereik om de veiligheid van gebruikers te vergroten en automatische uitschakeling om energie te besparen.

Meer dan de helft van de LEDVANCE LED lampen van het merk OSRAM wordt nu in Duitsland geproduceerd. LEDVANCE is trots op de geleverde kwaliteit die 'Made in Germany' met zich meebrengt.

Dit lichtjaar zal LEDVANCE blijven imponeren met efficiëntie, technologie, vakmanschap, lichtkwaliteit en design - een combinatie waarmee het bedrijf in staat is maatwerk oplossingen te bieden aan installateurs en hun klanten. Een voorbeeld hiervan is de nieuwste generatie OSRAM LED reflectorlampen die niet alleen een nominale levensduur hebben tot 40.000 uur, maar dankzij de innovatieve single-optic-technologie een bijzonder homogene lichtverdeling bieden. Het gebruik van visueel aantrekkelijk glas maakt deze LED lamp uitermate geschikt voor gebruik in open armaturen.
Het LEDVANCE assortiment bevat nu 76 full glass LED reflectorlampen met gelijksoortige afmetingen, lampvoeten en vervangingswattages als de halogeen spots. Dit maakt het eenvoudig om over te schakelen naar LED technologie.

LEDVANCE presenteert ook een breed scala aan LED oplossingen in het klassieke segment met traditionele lampvormen - van CLASSIC A, B en P tot GLOBE en design klassiekers zoals EDISON lampen met LED filamenttechnologie. De nieuwe Classic serie is gebaseerd op full glass modellen die de ‘look en feel’ van klassieke gloeilampen combineren met de voordelen van moderne LED technologie. Verder zijn de belangrijkste Classic modellen nu ook verkrijgbaar in dimbare versies. Het aanbod in hogere wattages en lumenpakketten dragen verder bij aan een breder scala aan verlichtingsmogelijkheden.

De nieuwe LED serie van LEDVANCE zorgt dat specifieke toepassingen mogelijk zijn.
De speciale modellen hebben uitstekende energiebesparende en efficiëntie ratings en zijn verkrijgbaar in een breed scala aan vormen en lampvoeten. Zo biedt LEDVANCE nu kleinere en lichtere HQL LED lampen voor straatverlichting met een nominale levensduur tot 50.000 uur en een efficiëntie van maximaal 133 lm / W. Met de PARATHOM® LINE R7-lijn voegt LEDVANCE ook dimbare LED lampen toe aan de portfolio speciale lampen.

LEDVANCE heeft ook het assortiment LED buizen uitgebreid. De volledige collectie - met uitzondering van SubstiTUBE® Connected - is nu verkrijgbaar in 100% glas. Installateurs en groothandelaren kunnen kiezen uit een totaal van 65 modellen. De nieuwe SubstiTUBE® T5 HE is een pionier in haar marktsegment en levert uitstekende resultaten - een nominale levensduur tot 60.000 uur en een efficiëntie van maximaal 151 lm / W. LEDVANCE biedt ook een geoptimaliseerde versie van de T8 Universal UO – met een snelle terug verdientijd (TCO).

De LED STAR Decor Classic A is zeer geschikt voor de late zomer en herfst.
Deze lampen van LEDVANCE met E27 fitting kunnen in lichtsnoeren worden gebruikt en wanneer gecombineerd met IP65 beschermingsclassificatie (waterstraalbestendig) zijn ze zeer geschikt voor buitengebruik en bestand tegen de plotselinge buien in de herfst.

Samenvattend biedt de collectie van LEDVANCE voor het verlichtingsseizoen 2017/18 nieuwe modellen met nieuwe voordelen - technologieën die het werk van verlichtingsexperts vergemakkelijken en het gebruikersgenot van de eindgebruiker vergroten.
LEDVANCE maakt van licht een premiumproduct.

Meer informatie over de huidige portfolio van LEDVANCE is te vinden op www.benelux.ledvance.com.