Zoek naar:

Cleo-Lane Faber benoemd tot Algemeen Directeur bij LICHTNL: Een Strategische Stap voor Groei en Innovatie


Cleo-Lane Faber benoemd tot Algemeen Directeur bij LICHTNL: Een Strategische Stap voor Groei en Innovatie

Per mei 2024 is Cleo-Lane Faber benoemd tot Algemeen Directeur van LICHTNL. Met haar jarenlange ervaring binnen de verlichting, meest recent als Sales Director Northern Europe bij ewo, de aangewezen persoon om de ontwikkeling binnen de LICHTNL te versnellen.

Met haar bewezen staat van dienst in het leiden van teams en het stimuleren van groei, staat Cleo-Lane voor een nieuwe uitdaging bij LICHTNL. Haar voornaamste doel zal zijn om de groei van het bedrijf te versnellen en de bedrijfspositie in de markt verder te versterken.

Als Algemeen Directeur zal Cleo-Lane zich concentreren op het verder uitbreiden van LICHTNL's netwerk van hoogstaande leveranciers, innovatie in productaanbod, klantgerichtheid en operationele verbeteringen. Haar kennis van de behoeften van klanten en de trends in de sector zal een rol spelen bij het vormgeven van de toekomststrategie van het bedrijf.

Theo van der Velden, eigenaar van LICHTNL, zal de functie van Commercieel Directeur op zich nemen. Hij kijkt vooral uit naar de samenwerking met Cleo-Lane om verdere verbeteringen binnen LICHTNL te realiseren. "Ik ben enthousiast over de mogelijkheden die onze samenwerking met zich meebrengt. Samen streven we ernaar om LICHTNL naar nieuwe hoogtes te tillen, waarbij we ons richten op het verbeteren van onze diensten en het versterken van onze positie in de markt," aldus Theo van der Velden.

"Ik ben verheugd om de rol van Algemeen Directeur bij LICHTNL op me te nemen en kijk ernaar uit om samen met het team te werken aan het realiseren van onze ambitieuze doelstellingen", aldus Cleo-Lane. "Met een sterke focus op innovatie en klantgerichtheid zullen we blijven streven naar uitmuntendheid in alles wat we doen."

LICHTNL kijkt uit naar een succesvolle samenwerking met Cleo-Lane Faber en is ervan overtuigd dat haar leiderschap zal bijdragen aan de verdere groei en ontwikkeling van het bedrijf.

G-PM8QG98C1Q