Zoek naar:

DE RETRO-RENAISSANCE VAN SYLVANIA


DE RETRO-RENAISSANCE VAN SYLVANIA

Een vintage design in combinatie met de meest efficiënte technologie. Het is nu mogelijk dankzij de ToLEDo Retro van Sylvania. Deze innovatieve reeks wordt uitgebreid met twee schitterende nieuwe opties: MagmaGlow en Candlelight. Een gastvrije ambiance in de horeca of in winkels, of een intieme sfeer in huis: met deze twee lampen is het mogelijk.

De ToLEDo Retro-reeks zorgt voor een look-and-feel die we kennen van traditionele gloeilampen en halogeenlicht, en biedt een grote variëteit aan opties. Van de 76 modellen binnen deze reeks zijn er 32 dimbaar, en 44 niet-dimbaar. Verkrijgbaar in de vormen GLS, Candle, Ball, ST64 en Globe bieden de ToLEDo Retro-lampen een breed scala aan kleurtemperaturen, en zet je in elke ruimte de perfecte sfeer neer.

0027112  ToLEDo Retro Magmaglow GLS0027150 ToLEDo Retro Candlelight GLS
MagmaGlow en Candlelight

MagmaGlow combineert warme kleuren, die door de gouden, glazen cover en lage aantal lumen extra tot hun recht komen en waardoor het gedimde lichteffect van een gloeilamp ontstaat. Met Candlelight zorg je voor een warme en ontspannen sfeer. Je maakt van alledaagse verlichting een unieke ervaring en zo ontstaat de juiste balans tussen verlichting en een gedimd effect.

“Deze serie verhoogt de lat voor elegante en vintage verlichting”, zegt Stefaan Lorrez, Product Manager Lamps bij Havells Sylvania. “Sylvania is het eerste bedrijf dat een uitgebreide lijn van door retro geïnspireerde dimbare en niet-dimbare ledlampen op de markt brengt. Op dit moment verleggen we onze eigen grenzen om deze serie nog verder uit te breiden en verder te ontwikkelen. Door hun design en prestaties laten we met deze lampen hoge kwaliteit zien. Bij de retro-look draait het allemaal om stijl, en daaraan heeft deze lijn geen gebrek.”

De lampen maken gebruik van innovatieve Filament Chip Technology (FCT), met een brede stralingshoek van 300 graden garandeert, die vergelijkbaar is met een gloeilamp en zorgt voor een schitterend lichteffect. FCT garandeert ook dat de lamp minder warm wordt dan standaard-led-lampen en dat de warmte optimaal wordt afgevoerd. De combinatie van de hoogwaardige FCT, de lineaire led-gloeidraad en de premium gasvulling resulteert in 116lm/W voor dimbare, en 134lm/W voor niet-dimbare types.

Met zowel dimbare als niet-dimbare standaardopties is de ToLEDo Retro de eerste in zijn soort met een A++-energieniveau. Alle lampen in de serie hebben optimale lumenprestaties, en helpen zo de CO₂-uitstoot terug te dringen. Klanten verdienen zo in minder dan een jaar al hun aankoop terug, omdat de lampen tot wel 92 procent minder energie verbruiken. Daarmee is de ToLEDo Retro niet alleen een stijlvolle, maar ook een optimaal presterende optie. De dimbare modellen zijn soepel te dimmen van 100 tot 10 procent.

Sylvania introduceert verder de spannende, nieuwe ToLEDo Retro Syclone, met handgeblazen glas voor een verbluffend en eigentijds lichteffect. De Syclone is verkrijgbaar in drie verschillende designs, en een kleurtemperatuur van 2000k die het warme effect van een gloeilamp reproduceert. Deze lampen zijn dimbaar, en beschikbaar met verschillende fittingen. Ook deze lampen zijn uitgerust met FCT, en behalen daarmee optimale lumenprestaties van 104lm/W.

Ga voor meer informatie naar www.havells-sylvania.com en reken daar uit hoeveel je kunt besparen door over te stappen op een nieuwe lamp.