Zoek naar:

De Slaapkenner, perfect verlicht door de verlichtingskenners van CLS


De Slaapkenner, perfect verlicht door de verlichtingskenners van CLS

Slaapkenner Lisse staat in de omgeving Lisse, Noordwijk en Hoofddorp bekend als de Slaapexpert die samen met de klant zoekt naar de perfecte slaapoplossing! Al meer dan 40 jaar voorziet Slaapkenner Lisse haar klanten van het juiste slaapadvies. Sinds november 2020 maakt Slaapkenner Lisse gebruik van de hoogwaardige LED armaturen van CLS, met het gewenste resultaat!

Bij Slaaplekker Lisse is er gebruik gemaakt van de volgende CLS armaturen:
De Jade S middels bevestiging in een 3-fase rail, terwijl de Jade Bolt, Ruby Pendant en het Otis spiegelarmatuur werden bevestigd in de aanwezige kabelgoot. Daarnaast is in het systeemplafond gebruik gemaakt van de Mika downlighter en het Otis Spiegelarmatuur.

Een mooie combinatie van diverse CLS armaturen!

CLS heeft inmiddels een zeer uitgebreide collectie armaturen voor in de woonwereld, waarbij een groot aantal armaturen werden ontwikkeld in samenwerking met haar afnemers. De verlichting is duidelijk ontwikkeld vanuit de praktijk wensen.

Als lichtkleur is er gekozen voor de 2700 Kelvin lichtbron met CRI van ≈92. De lichtkleur is bepaald in overleg met de eigenaar van Slaapkenner Lisse, door middel van een demo op locatie. “De warme lichtkleur in combinatie met de strakke uitstraling en de superieure kleurweergave van de armaturen geeft een perfecte uitstraling aan onze winkel”, aldus de eigenaar van Slaapkenner Lisse.