Zoek naar:

DEFA lighting, Solid Scandinavian Light ook verkrijgbaar in LED.


DEFA lighting, Solid Scandinavian Light ook verkrijgbaar in LED.

De vandaalbestendige armaturen zijn een begrip daar waar robuuste IK10 armaturen in o.a. openbare ruimten gewenst zijn. Vele gevels, winkelcentra, gevangenissen, galerijen, sportcomplexen en (parkeer)pleinen worden inmiddels verlicht door DEFA armaturen met traditionele lichtbronnen.

Sinds de zomer van dit jaar is Bailey uit het Brabantse Oosterhout de distributeur van DEFA. De karakteristieke populaire modellen Neptune Cross, Neptune Half Cover en de Protect met opale kap zijn inmiddels beschikbaar in LED uitvoering.

Met haar uitgebreide assortiment van LED retrofit lichtbronnen, zorgt Bailey er ook voor dat de traditionele modellen Reflex en Villa met heldere kap, afhankelijk van de lampvoet, ook kunnen worden voorzien van LED filament lampen (in de kleuren 1800k, 2200k en 2700k) of de LED PL lampen in plaats van de traditionele lichtbronnen.

Op de beurs Elektrotechniek werden naast de DEFA producten ook de nieuwe catalogus en de video ”reality vandalism test” geïntroduceerd op de Bailey stand.