Zoek naar:

ERCO op de EuroShop 2017: licht voor opwekken van emotie in winkels


ERCO op de EuroShop 2017: licht voor opwekken van emotie in winkels

Lüdenscheid. Van 5 tot 9 maart 2017 presenteert ERCO op de 50e EuroShop in Düsseldorf zijn competenties in detailhandelverlichting met LED-technologie. Verlichting in de detailhandel moet emotie opwekken; Welke armaturen hebben ontwerpers echter nodig, zodat ze kunnen zorgen voor de benodigde flexibiliteit? De beursstand van ERCO op de 50e EuroShop is gewijd aan de ERCO lichttechniek die - gebaseerd op zelfontwikkelde LED-technologie - het gereedschap is voor perfecte ensceneringen.

De focus ligt op het vergroten van emotie van lichtensceneringen in de detailhandel; nog afgezien van het feit dat licht een nog betere oriëntatie biedt in winkels en dat de artikelen perfect zichtbaar zijn. Aangezien het productassortiment zeer consequent doordacht is, kunnen stemmige scenario's in zeer veel variaties worden omgezet. Vervangbare lichtverdelingen maken talloze verlichtingsconcepten mogelijk.

Om het potentieel van deze armaturen op de EuroShop te verduidelijken, maakt ERCO van zijn lichtverdelingen een driedimensionaal spektakel. Bij de nieuwe producten van ERCO voor 2017 horen spots voor spanningsrails en, als plafondinbouwoplossing .

Verhalen vertellen met lichtverdelingen

In het midden van de stand bevindt zich een mock-up-ruimte, waarvan de vormgeving van de wand op geabstraheerde wijze aan de presentatie in winkels doet denken. De lichtscènes veranderen, genereren de meest verschillende sferen en verduidelijken op die wijze de mogelijkheden van winkelenscenering met het modulaire systeem van ERCO. Rondom de stand worden de achterliggende producten en technologieën aan de hand van de ERCO lichtverdelingen gepresenteerd. Zeven presentatietafels nemen telkens de diameter van een lichtbundel van een spot op die erboven hangt. De lichtbundels zelf worden door royale en tegelijkertijd filigreine sculpturen van kunststof profielen in het geel gevisualiseerd die aan 3D-tekeningen doen denken. Op deze wijze worden in de volledige stand alle lichtverdelingen van ERCO getoond; van narrow spot via wide flood naar wallwash. Een van de belangrijkste nieuwe producten van ERCO voor 2017 is de lichtverdeling extra wide flood die met een zeer brede stralingshoek van meer dan 80° perfect is voor een efficiënte, gelijkmatige basisverlichting van winkels.

 

Compacte spots voor ensceneringen die de aandacht trekken

Op de producttafels onder de sculpturale lichtbundels worden armaturen voor winkels gepresenteerd. Daaronder bevinden zich nieuwe producten die ERCO op 1 januari 2017 op de markt heeft gebracht. Gimbal spots, breedstralers en wallwashers met cardanische ophanging kunnen zeer gemakkelijk, nauwkeurig en ruimtebesparend worden uitgelijnd. Oseris spots met hun karakteristieke scharnier in een halve cirkel geven een charmante draai aan winkels die zeer veel waarde hechten aan design.