Zoek naar:
https://www.benelux.ledvance.com/nl/professioneel/services/eu-verordeningen

Eric Lachambre wordt de nieuwe CEO van SLV Group


Eric Lachambre wordt de nieuwe CEO van SLV Group

De SLV Group is verheugd een nieuwe Chief Executive Officer aan te kondigen: Eric Lachambre is benoemd op 3 september van dit jaar. Hiermee zet SLV Group koers richting de toekomst.

Met deze stap verbetert SLV haar managementcapaciteiten en bevordert zij haar strategie om haar positie als een van Europa's toonaangevende verlichtingsfabrikant te consolideren en uit te breiden.

Eric komt oorspronkelijk uit Frankrijk en levert uitstekende technische en economische expertise in zijn nieuwe functie. Na zijn managementactiviteiten voor Schneider Electric en Hilti en een aanzienlijke bijdrage aan het succes van WILO als bestuurslid.

Eric richt zich op zijn primaire taken bij SLV Group; het versnellen van de alomvattende digitalisering van het bedrijf, het optimaliseren van verkoop- en marketingprocessen en het vergroten van marktaandeel over de hele wereld. "Ik kijk er naar uit om mijn kennis en ervaring over te dragen aan de SLV Group. Ik wil moderniseren en versterken van wat al een succesvol internationaal merk is, en tegelijkertijd de vele kansen maximaliseren waarmee we worden geconfronteerd, teneinde ons volledige wereldwijde potentieel te bereiken."

Over de SLV Group:

Het bedrijf SLV, dat bijna 40 jaar geleden werd opgericht, heeft zijn hoofdkantoor in Übach-Palenberg en creëert innovatieve verlichtingsoplossingen voor zowel de particuliere- als de commerciële sector. Het uitgebreide dienstenaanbod omvat verlichtingsoplossingen voor woningen, kantoren, winkels en horeca. Met 15 dochterondernemingen, waaronder Knightsbridge (ML Accessories), Nordtronic en UnexLED en 19 distributiepartners, is SLV Group tegenwoordig een van Europa's toonaangevende verlichtingsfabrikanten, die in meer dan 100 landen over de hele wereld levert.

De focus van SLV Group is altijd gericht geweest op service op maat, goede kwaliteitscontrole en een uitstekend ontwerp. Bovendien staat SLV Group voor toekomstige veiligheid, vooral met betrekking tot de aanpassing van nieuwe technologieën en normen, en de intelligente besturing of het in een netwerk laten samenwerken van apparaten. SLV Group heeft langdurige, sterke relaties met klanten en verkooppartners op vier continenten, met meer dan 600 toegewijde, hooggekwalificeerde en ambitieuze medewerkers.