Zoek naar:

FEILO SYLVANIA INTRODUCEERT ONLINE LICHTBEREKENING


FEILO SYLVANIA INTRODUCEERT ONLINE LICHTBEREKENING

Om de klanten beter te helpen bij eenvoudige lichtberekeningen biedt Feilo Sylvania nu de 'Online Lichtberekening' aan. Met deze tool kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week antwoord krijgen op de vraag: Welk armatuur heb ik nodig en hoeveel?

Met de Feilo Sylvania ‘Online Lichtberekening’ maakt men snel lichtplannen en kostenberekeningen voor kleine, eenvoudige ruimtes.  Men kan projecten plannen met een selectie aan Feilo Sylvania producten, voornamelijk uit de EVO LED range. Men sorteert de oplossingen op basis van aanschafkosten, aantal armaturen, geïnstalleerd vermogen en verlichtingssterkte. 

In enkele eenvoudige stappen krijgt men enkele producten voorgesteld die voldoen aan het voorstel én het lichtplan met de inplanting van de voorgestelde armaturen. Bij een offerte-aanvraag wordt de armaturenlijst  naar de  aangegeven vestiging van de groothandel naar keuze gestuurd. 

Dit vermindert de kans op fouten en bespaart tijd!

Met de Feilo Sylvania ‘Online Lichtberekening’ maakt u snel lichtplannen en kostenberekeningen voor kleine, eenvoudige ruimtes.  U kunt projecten plannen met een selectie aan Feilo Sylvania producten, voornamelijk uit de EVO LED range. U sorteert de oplossingen op basis van aanschafkosten, aantal armaturen, geïnstalleerd vermogen en verlichtingssterkte. 

In enkele eenvoudige stappen krijgt u enkele producten voorgesteld die voldoen aan uw voorstel én het lichtplan met de inplanting van de voorgestelde armaturen. Bij een offerte-aanvraag sturen we uw lijst door naar de door u aangegeven vestiging van uw groothandel naar keuze. 

U vermindert de kans op fouten en bespaart tijd! 

Klik hier voor de online lichtberekening