Zoek naar:
https://www.benelux.ledvance.com/nl/professioneel/services/eu-verordeningen

Hellen van der Plas is de nieuwe CEO van Signify Benelux


Hellen van der Plas is de nieuwe CEO van Signify Benelux

Hellen van der Plas is de nieuwe CEO van Signify Benelux; Frank van der Vloed maakt stap naar Market Group Leader Europe

Hellen van der Plas-van Hoek (42) komt aan het hoofd te staan van Signify’s Benelux-organisatie die ongeveer 400 werknemers telt. Zij begon haar carrière bij Koninklijke Philips in 2013 als Marketing Director Consumer Lighting na eerdere marketing en sales posities bij o.a. General Electric. In december 2017 werd ze Marketing Director van het inmiddels verzelfstandigde Philips Lighting voor de Benelux, dat vorig jaar de bedrijfsnaam Signify kreeg. Tot vandaag vertolkte zij de functie van Marketing Director Benelux. Hellen van der Plas-van Hoek is Drs. Business Communication en gespecialiseerd in Marketing & Economics.

Quote: “Ik vind het een geweldige eer en uitdaging om dit fantastische bedrijf in de Benelux te mogen leiden”, aldus Hellen van der Plas. “We bevinden ons in diverse transities, van conventionele verlichting naar LED, naar Systemen en Services. Van een hardware bedrijf transformeren we naar een software bedrijf waar de mogelijkheden van IoT (Internet of Things) en connectiviteit - met de lamp als dataverzamelaar - ongekend zijn.”

Van der Plas begint aan haar nieuwe functie per 1 april.