Zoek naar:
https://www.benelux.ledvance.com/nl/professioneel/services/eu-verordeningen

Het juiste licht voor elke ruimte


Het juiste licht voor elke ruimte

De nieuwe aanwinsten in het indoor en outdoor LED armaturenassortiment van LEDVANCE die werden aangekondigd op Light + Building 2018, zijn inmiddels verkrijgbaar.

Met hun chique ontwerp, indrukwekkende levensduur en praktische functies zijn moderne LED armaturen op meer en meer plekken in huis te vinden. De nieuwe producten die het assortiment van de toonaangevende verlichtingsfabrikant LEDVANCE aanvullen, zijn na hun aankondiging op de Light+Building 2018 verkrijgbaar met het juiste licht voor binnen en buiten.

Panelarmaturen met hun moderne minimalistische ontwerp zijn overal in huis populair – in woonkamers, werkruimtes en slaapkamers. Voor de “Planon” productfamilie haalt LEDVANCE alles uit het ontwerp met een extreem laag profiel wat in het bijzonder mogelijk is gemaakt door de LED technologie.
Een nieuwe toevoeging aan de Planon familie is de “Frameless” serie, waarin de volledige basis als licht emitterend oppervlak dient. De nieuwe armaturen zijn verkrijgbaar als eenvoudige aan/uit versie, maar ook als aan/uit versie met regelbare kleurtemperatuur of licht in RGB-kleuren. De stijlvolle vierkante LED armaturen hebben randen in een moduulmaat van 300, 400 of 600 mm; de rechthoekige modellen hebben een lengte van 600 of 1.200 mm en diverse breedten. Alle Planon armaturen zijn geschikt voor opbouwmontage en sommigen kunnen ook worden gebruikt als pendelarmatuur.

LEDVANCE heeft in augustus ook de “Orbis” familie gelanceerd. Het uniforme licht van deze wand‑ en plafondarmaturen creëert een plezierig effect in elke ruimte. De Orbis familie wordt geleidelijk uitgebreid met de integratie van de LED armaturen die eerder op de markt werden gebracht onder de naam Silara. Sommige modellen, zoals de “Orbis Square Sparkle” en de “Orbis Sparkle”, verspreiden een licht glittereffect.

Lumineuze ideeën: flexibel licht voor bureaus
LEDVANCE heeft de stijlvolle “Panan” serie armaturen geïntroduceerd om ook bij bureaus LED licht te kunnen gebruiken. Alle modellen bieden warm wit licht met een kleurtemperatuur van 3.000K en zijn verkrijgbaar in diverse ontwerpen, kleuren en technische configuraties om Tegemoet te komen aan verschillende smaken. De ingebouwde batterij in bepaalde modellen biedt gedurende enkele uren licht, zodat u de flexibiliteit krijgt om op een plek te werken waar geen voeding is.
Andere modellen in de “Panan” serie kunnen met een aanraaksensor worden aan‑ en uitgeschakeld, gedimd en aangepast in lichttemperatuur. De armaturen kunnen op hun voetstuk op een bureau worden geplaatst of aan de rand van het bureau worden vastgeklemd.

De “Panan Speaker” is chic, minimalistisch en multifunctioneel. Deze heeft een ingebouwde speaker in zijn voetstuk, die kan worden verbonden via Bluetooth of een jackplug. Voor mensen die niet zonder smartphone of tablet kunnen, is de “Panan Alu USB” vanwege zijn handige USB-A-voedingsaansluiting aan de achterkant de slimme keuze.

Dimbare keukenverlichting
De nieuwe “Cabinet LED Panel” onderkastarmaturen van LEDVANCE zijn ideaal voor de keuken. Deze armaturen met laag profiel kunnen soepel worden gedimd via een infrarood sensor en bieden uniforme verlichting voor werkoppervlakken in de keuken. De nieuwe LED Spot Kits zijn een ander topproduct met hun montagediepte van slechts drie centimeter. Zij kunnen worden gedimd met een groot aantal standaard lichtschakelaars. Door eenvoudig dubbelklikken op de schakelaar wordt het armatuur gedimd; door nogmaals dubbelklikken stopt dit proces. De spotlights hebben een kwalitatief hoogwaardige metalen behuizing en kunnen over 20 graden worden gezwenkt.

Perfect licht voor werkbanken
Sinds augustus biedt LEDVANCE enthousiaste doe-het-zelvers enkele zeer krachtige lijnarmaturen voor binnenshuis. Deze robuuste “LED Power Batten” modellen zijn verkrijgbaar in twee lichtkleuren en lengten en worden geleverd met klemmen voor eenvoudige installatie aan wanden of plafonds boven werkbanken. Voor kleine klussen rondom het huis is het op een standaard gemonteerde “LED Worklight” ideaal. Deze lichtgewicht, maar robuuste werklichten zijn eenvoudig te dragen en op te stellen dankzij het handige “quick-lock” systeem voor snelle vergrendeling.

Goed licht voor buiten
LEDVANCE heeft haar huidige Endura Style serie voor outdoor toepassingen uitgebreid. Vooral populair zijn de modellen met sensoren, “Up-and-Down” lichten en de versies van roestvrij staal. Deze armaturen beschikken over geïntegreerde LED modules en daglicht‑ en bewegingssensoren en bieden warm wit licht van 3.000K. Zij zijn chic en robuust, en hebben een garantie van vijf jaar. Ook de Solar familie is uitgebreid. De reeks bevat voor het eerst pilaar‑ en padlichten.
De lichten kunnen met een schakelaar worden ingesteld op netspanning of op zonne-energie, die is opgeslagen in de ingebouwde oplaadbare batterij. LEDVANCE heeft de productgroep “Endura Classic” gelanceerd, die sinds augustus verkrijgbaar is, met een E27 lampvoet waarin de lichtbron vrijelijk kan worden gecombineerd met diverse armaturen om te voldoen aan verschillende gebruikersvereisten – bijvoorbeeld met decoratieve OSRAM LED filamentlampen of met “Smart+” lampen van LEDVANCE.

Klik hier voor meer informatie.