Zoek naar:

Hoffmeister & SILL samen bij Industrielicht


Hoffmeister & SILL samen bij Industrielicht

Vanaf begin oktober 2017 vertegenwoordigt Industrielicht het merk Hoffmeister op de Nederlandse verlichtingsmarkt. De producten zijn uitgerust met een intelligente, nauwkeurige en efficiënte verlichtingstechnologie.

Het Duitse Hoffmeister is een producent van verlichting die zich vooral richt op de architecturale kant van de verlichtingsbranche. Hoffmeister is altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen op technologisch gebied, om op die manier de nieuwste modellen aan te kunnen bieden van de hoogste kwaliteit. Musea, kerken en monumentale binnen- en buitenruimten krijgen door Hoffmeister de aandacht die ze verdienen. Met een stevige referentielijst is Hoffmeister uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers inzake verlichting van culturele projecten.

Naast het huidige productenassortiment van ons merk SILL, vult Hoffmeister dit assortiment - voor binnen en buiten - compleet aan. Wij zijn erg blij om deze -elkaar versterkende- merken gezamenlijk nu onder één dak te hebben. Het is een echte meerwaarde voor de verlichtingsoplossingen die wij kunnen bieden.