Zoek naar:

Infracampus Stichting IKN verdient investering LED terug in 9 maanden door LED Tubes


Infracampus  Stichting IKN verdient investering LED terug in 9 maanden door LED Tubes

De twee hallen met vaste stands van Infracampus Stichting IKN worden nu verlicht met LED Tubes van Saled. Een duurzame keuze, want de T8 Tubes zorgen ervoor dat de investering in LED verlichting alweer in 9 maanden is terugverdiend.

In de eerste hal in de InfraCampus Harderwijk staan allemaal stands van bedrijven die zich hebben aangesloten bij Stichting IKN. Dit is een ontmoetingsplek voor organisaties binnen de infrasector. Ook de stand van Saled staat hier, zo delen wij onze kennis over verlichting in de openbare ruimte en de duurzaamheid van LED.

In de tweede hal wordt nog hard gewerkt, deze wordt namelijk uitgebreid tot extra stand hal. De nieuwe LED Tubes zijn al geplaatst door de Saled monteurs. 

Besparingen door LED Tubes
Zoals al eerder gezegd zijn de Saled LED Tubes een duurzame keuze. Ook zijn er bewegingssensoren geplaatst, waardoor er alleen licht brand als er mensen in de hal zijn. Zo bespaart Infracampus – Stichting IKN 61% energie, dit staat gelijk aan 41234 kWh besparing. Ook wordt er 23338 kg minder CO² en 17524 gr zwavel uitgestoten. De investering in LED is in 9 maanden terugverdiend, dat is een hele mooie, korte periode. Gemiddeld is de terugverdientijd van LED meestal 2 jaar.

Kies ook voor duurzaamheid
Wilt u ook nieuwe verlichting in uw bedrijf én besparen op uw energierekening? Kies voor de duurzame LED oplossingen van Saled. Komt met ons in contact over de beste mogelijkheden binnen uw organisatie.

G-PM8QG98C1Q