Zoek naar:

Innovatieve en professionele verlichtingsoplossingen van Internova


Innovatieve en professionele verlichtingsoplossingen van Internova

Sinds de introductie, in december 2016, is de verkoop en bekendheid van het Internova PowerGear railsysteem in een stroomversnelling geraakt. PowerGear is een volwaardig en compleet 3-fase railsysteem voor professionele led-verlichtingsoplossingen.

Uiteraard is het flexibele systeem geschikt voor railspots met een 3-fase adaptor van alle bekende merken.

Gemak dient de mens; PowerGear heeft enkele accessoires vereenvoudigd. Een voorbeeld hiervan is het verstelbaar hoekstuk, dit hoekstuk is zowel links als rechts te gebruiken. Het verkeerde hoekstuk bestellen behoort tot het verleden!

Het PowerGear railsysteem biedt, in combinatie met de LED armaturen van Internova, de optimale oplossing voor een efficiënte verlichting van elk interieur dat om een professionele invulling vraagt binnen de Retail, Horeca, Zorginstellingen en Bedrijfsgebouwen.

Deze hoogwaardige rail, voorzien van 2.5mm² aders, wordt geproduceerd onder ISO9001 en ISO14000 certificering en beschikt over ENEC, UL, TUV/GS keurmerken.

Internova is constant op zoek naar innovatieve mogelijkheden om de verlichting kwalitatief nóg beter, mooier en duurzamer te maken. Als gevolg hiervan zal Internova binnenkort een unieke RGB-TW tracklight introduceren.

Houdt de Facebook-, LinkedIn pagina en de website in de gaten om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van professionele LED verlichtingsoplossingen!