Zoek naar:

INVENTDESIGN ORGANISEERT EERSTE INSPIRATIEDAG


INVENTDESIGN ORGANISEERT EERSTE INSPIRATIEDAG

Ervaar de eindeloze mogelijkheden van LED verlichting gedurende een dag vol inspirerende en leerzame activiteiten.

Amsterdam, 19 oktober 2017 - Een nieuwe showroom, een jaar in het nieuwe pand,  gave nieuwe producten en nominaties voor diverse awards. Genoeg redenen om een feestje te bouwen. Op dinsdag 14 november organiseert InventDesign vanaf 14:00 uur een inspiratiedag voor iedereen die actief is in de verlichtingsbranche en daarbuiten. Van installateurs tot lichtontwerpers, iedereen is welkom. Naast een bomvol programma van inspirerende activiteiten, zal oprichter en creatief directeur Stefan Verhoef vertellen over de vele mogelijkheden die LED verlichting te bieden heeft.

Madrix workshop

Voorafgaand aan de inspiratiedag, wordt een Madrix workshop georganiseerd. Tijdens deze workshop  introduceert InventDesign de licht software op een unieke manier. Een Madrix specialist leert jou alle ins en outs, ook is er de mogelijkheid om zelf aan de knoppen te zitten in de nieuwe showroom. Deze workshop is niet alleen voor de techneuten, maar zeker ook voor de indirecte gebruikers als licht ontwerpers en designers.

Programma

Na de Madrix workshop vertelt oprichter & creatief directeur Stefan Verhoef over de vele toepassingen van LED-verlichting, aan de hand van een aantal case studies. Vervolgens wordt er een rondleiding gegeven door het nieuwe pand, waarbij verschillende nieuwe productinnovaties van InventDesign getoond worden. De tour zal eindigen met de officiële opening van de gerenoveerde showroom, die moet gaan dienen als ontmoetingspunt en inspiratie ruimte voor licht professionals. Na het officiële gedeelte, is er nog genoeg tijd over om onder het genot van een hapje en drankje andere licht professionals te ontmoeten. Meld je nu aan via www.inventdesign.nl

Over InventDesign

InventDesign werd in 2007 opgericht door directeur Stefan Verhoef. Met inmiddels ruime ervaring in innovatieve LED projecten en aansturingstechnieken en een team van de beste specialisten, is InventDesign een toonaangevende speler in de wereld van creatieve LED. De flexibele aanpak in het produceren van maatwerk voor zowel grote als kleine projecten maakt het bedrijf een vooraanstaand partner in zowel vaste als tijdelijke installaties voor festivals, theaters, retail, horeca, kantoor en interieurontwerpers. Daarnaast bieden zij een ruim assortiment van kwalitatief hoogwaardige LEDs en LED gerelateerde producten.