Zoek naar:

ITS BACK! Introductie nieuwe BIG WHITE® ’24 catalogus van SLV


ITS BACK! Introductie nieuwe BIG WHITE® ’24 catalogus van SLV

De nieuwe BIG WHITE® ’24 catalogus van SLV komt eraan! Bestel uw gratis exemplaar op www.bigwhite.nl. De eerste 3.000 e-installateurs die registreren via www.bigwhite.nl ontvangen tevens een toffe SLV bodywarmer van Osaka bij hun aanvraag.

Het heeft even geduurd, maar het is dan toch eindelijk zover: de nieuwe BIG WHITE® ‘24 catalogus van SLV wordt gelanceerd. Het standaardwerk voor de verlichtingsbranch is terug! 896 pagina’s in een nieuw formaat (19,1 x 26,8 cm), met meer dan 3.000 producten. Ten opzichte van de vorige editie zijn er zo’n 1.000 nieuwe SKU’s toegevoegd: noviteiten, verbeteringen en uitbreidingen, in een geoptimaliseerde lay-out.

IT’S BACK: SLV heeft de onderbreking van een jaar gebruikt om de BIG WHITE® volledig te herzien en te verbeteren. Dit jaar verschijnt de SLV BIG WHITE® ‘24 begin december. Volgend jaar mag u de BIG WHITE® weer “gewoon” in oktober verwachten.

IT’S BIGGER: Op 896 pagina's zijn deze editie meer dan 1.000 nieuwe producten te vinden - naast onze beproefde productklassiekers natuurlijk. Kijk alvast uit naar innovaties zoals MEDO® Pro, LALU® of PHOTONI.

IT’S BETTER: Met het nieuwe categorie- en familieoverzicht heeft SLV op de eerste pagina's alle armaturen overzichtelijk voor u samengevat. Zo navigeert u veel sneller naar het product dat u zoekt. De gele verklarende pagina's die u al kent uit recente SLV brochures hebben nu ook hun weg gevonden naar de BIG WHITE® ‘24.

De BIG WHITE® ’24 wordt geïntroduceerd met een speciale actie: de BIG WHITE® WEEK. Deelnemers aan deze actie vragen gratis een catalogus aan en de eerste 3.000 deelnemers ontvangen daarbij een toffe SLV bodywarmer van Osaka (winkelwaarde €130) cadeau. De actie loopt via diverse elektrotechnische groothandels in heel Nederland. Ga voor deelname en actievoorwaarden naar www.bigwhite.nl.

SLV kent een zeer uitgebreid assortiment verlichting voor woningen, kantoren, winkels en horeca. Ondersteunende diensten zoals het geven van product- of lichtadvies, het maken van lichtberekeningen, 2D of 3D visualisaties, het leveren van demo producten en de complete ontzorging van A tot Z, maken onderdeel uit van de service van SLV Nederland.

SLV staat voor een prijs en kwaliteit die in goede harmonie zijn. 98% van de producten kan uit voorraad worden geleverd, waardoor leveringen snel en betrouwbaar plaatsvinden. De producten van SLV worden veelal met 5 jaar garantie geleverd.

www.bigwhite.nl

G-PM8QG98C1Q