Zoek naar:

KLM UK Engineering Limited dichter bij duurzaamheidsdoelstelling door lichtmanagement van Nedap


KLM UK Engineering Limited dichter bij duurzaamheidsdoelstelling door lichtmanagement  van Nedap

KLM UK Engineering Limited, een reparatie- en onderhoudsbedrijf van AFI KLM E&M Network in het Verenigd Koninkrijk, heeft gekozen voor het Luxon-lichtmanagement platform van Nedap.

Hiermee kan KLM UK Engineering Limited haar nieuwe hangarverlichting online beheren. Connected ledverlichting gaat een flinke energiebesparingen opleveren, wat sterk bijdraagt aan de corporate duurzaamheidsdoelstelling. 

Volledige controle
Peter Mahoney, financieel directeur van KLM UK Engineering Limited: "Met Luxon hebben wij de volledige controle over onze verlichting. Het systeem is zeer flexibel, waardoor we de verlichting eenvoudig kunnen aanpassen aan de activiteiten in de hangars. Als er bijvoorbeeld maar één vliegtuig in een hangar staat, hoeft er in de andere baai geen licht te branden. Dankzij het Luxon-platform van Nedap kan ons personeel nog efficiënter en veiliger werken."

Ecologische voetafdruk
KLM UK Engineering Limited werkt aan een kleinere ecologische voetafdruk en optimaliseert daarom de bedrijfsprocessen op alle mogelijke punten. Het lichtmanagementplatform van Nedap halveert het energieverbruik van de ledverlichting. Mahoney: "Misschien denk je bij duurzaamheidsdoelen niet direct aan verlichting, maar het juiste systeem kan echt een groot verschil maken. Dit intelligente systeem kan ons, nu en in de toekomst, forse energiebesparingen opleveren. En dat heeft ook weer een flink financieel voordeel."

Over Nedap Luxon
Nedap Luxon is een online lichtmanagementplatform dat duurzaamheidsinitiatieven verbindt met financiële doelstellingen. Door verlichting toe te spitsen op de behoefte van de gebruiker, brandt verlichting alleen waar en wanneer nodig. Daarnaast geeft het systeem inzicht in prestaties en verbruik, wat toekomstige optimalisaties en proactief onderhoud mogelijk maakt. Met behulp van verschillende dashboards stelt Nedap gebruikers in staat alle bedrijfsvestigingen online binnen één systeem te beheren. Luxon is eenvoudig te combineren met elk gewenst verlichtingssysteem.