Zoek naar:

KNLTB en Philips Lighting gaan samenwerken aan betere verlichting van tennisbanen


KNLTB en Philips Lighting gaan samenwerken aan betere verlichting van tennisbanen

Eindhoven, Nederland - Philips Lighting heeft een samenwerking met de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB) bekend gemaakt. Philips Lighting wordt hiermee 'kennispartner' van de KNLTB om tennisbanen te verlichten met duurzame LED-verlichting. Bij de tennisvereniging Hoog-Op in Opmeer wordt dinsdag 28 maart het 2-jarige contract ondertekend door KNLTB Algemeen Directeur Erik Poel en Cor van den Bosch, Commercieel directeur Public & Sports van Philips Lighting.

Erik Poel: “Wij zijn trots op het feit dat we Philips Lighting als kennispartner kunnen verwelkomen. Hiermee halen we een partner in huis die ons versterkt met kennis en kwaliteit. We vinden het belangrijk dat tennisverenigingen goed geadviseerd worden over innovatieve verlichting. Een ander voordeel van de samenwerking is dat tennisverenigingen die Philips LED-verlichting aanschaffen waarmee de banen en clubhuizen beter worden verlicht, een incentive ontvangen van Philips Lighting.”

                    

Cor van den Bosch: “Philips Lighting en de KNLTB hebben beide de ambitie om de beste prestaties te leveren en daarom zijn we trots dat we kennispartner worden van de Tennisbond. Onze innovatieve LED-verlichting is kwalitatief veel beter dan de bestaande verlichting en duurzaam in het gebruik omdat fors op energiekosten wordt bespaard. Een groot voordeel van LED-verlichting is dat het direct aan- en uitgezet kan worden en meteen op volle sterkte brandt. Ook kan de verlichting beter worden gericht en ontstaat minder lichtoverlast voor de omgeving.”